📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MoNsTeR.pl napisał/a:
Kiedyś za małolata, w dużym dole i ogromnym ognisku, taką butlę wysadziliśmy z kolegami. Jebło tak, że jak przyszedłem do domu to moja babcia powiedziała, że chyba był jakiś wypadek obok w zakładzie bo huk był duży i wszystkie szyby w bloku mało nie wypadły
Jak miałem jakieś 10 lat znalazłem z kumplem butlę na śmietniku.
Ognisko rozpalone, do ogniska butla i czekanie w odległosci 10 metrów od butli aż jebnie.
Nie jebło więc poszliśmy do domu.
MoNsTeR.pl napisał/a:
Kiedyś za małolata, w dużym dole i ogromnym ognisku, taką butlę wysadziliśmy z kolegami. Jebło tak, że jak przyszedłem do domu to moja babcia powiedziała, że chyba był jakiś wypadek obok w zakładzie bo huk był duży i wszystkie szyby w bloku mało nie wypadły
Ja ten huk też słyszałem , do tej pory mi dźwięczny w uszach, to było w zeszłą sobotę prawda ?
1234dupa napisał/a:
Ty wiesz co to bleve? Widzę że nie
Poz tym pewnie tam wodę wlał i se grzeje
Tak geniuszu. Prenumeruje Poradnik LPG. Widzę ze jesteś specjalistą. Jak debil będzie to podgrzewał i jak uszczelnienie zaworu nie puści to rozerwie zbiornik. I nastąpi wybuch spowodowany nagłym wyciekiem cieczy w temperaturze wyższej od jej temperatury wrzenia przy normalnym ciśnieniu atmosferycznym. Nie dziękuj mi tylko staraj się ludziom kuchenki podłączać jak trzeba.
tez jestem oburzony, nie wolno palic fajek przy jedzeniu
Orbitalasd napisał/a:
Może to doprowadzić do zamarzniecia zaworu i w konsekwencji uniemożliwić jego zakręcenie
miałem taki przypadek podczas papowania dachu, ale przyznam ,się że za małe miałem jaja zeby rozmrażać zawór palnikiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów