Nie chcesz czekać? 01:00.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Andre87 napisał/a:
co to za gra?
Tibia 3D, zamiast kwadratów masz sześciany.
Użyj bystrego oka i popatrz w tagi do kurwy nędzy.
Nie jestem Faszystą ani pierdolonym Rasistą "NAS"
Pierdole... ja to mam zjebany humor, Lałem z tego dobre 5 min !!!!
czaki126pl, pewnie, nawet Peter Molyneux - współtwórca Fable, Black & White, uznał tę grę za Grę dekady. Zresztą gra zdobyła 5 nagród. To na pewno o niej świadczy jako gównianym klonie Tibii dla jakichś spierdolonych dzieci neo.
edge napisał/a:
Tibia 3D, zamiast kwadratów masz sześciany.
tibia była MMO a to jest bardziej dedykowane na SP
i to raczej nie jest rpg tylko world creator. czyli bardziej takie sims city w javie robione
fenomenem tej gry jest to że kosztuje cały chuj bo 15 €
a zarobiła juz ponad 30 mln wynik godny Warcrafta tyle że to sie nie reklamowało
Najwiekszy fake jaki pojawil sie kiedykolwiek na glownej sadole -.- kto to tu wpuscil L0L
Masakra... nie wiedziałem jeszcze Herobrine muszę go spróbować stworzyć ;D
Gierka śmieszne wygląda wiem... ale bardzo wciąga i jest w miarę znośna.
Irytujące jest na początku oglądać kwadratowe krowy czy też owce czy świnie... lecz po poznaniu tej gry naprawdę zaczynamy to lubić gdyż tak naprawdę gra się rozwija i ciągle zaskakuje nowymi bajerami... świat jest wspaniały gdyż tworzymy go sami to od nas zależy jaki dom zbudujemy czy też inne konstrukcje polecam oglądnięcie jakiś ciekawych filmików a szczeki wam opadną "jak to możliwe?? !!"... wszystko tworzymy sami od podstaw. Gra jest HITem a gdy wejdzie już pełne wydanie gra zostanie hitem...
To ja naprawdę lubię gdy grafika niema szczególnego znaczenia a tak naprawdę świat, grywalność i klimat.
Gierka śmieszne wygląda wiem... ale bardzo wciąga i jest w miarę znośna.
Irytujące jest na początku oglądać kwadratowe krowy czy też owce czy świnie... lecz po poznaniu tej gry naprawdę zaczynamy to lubić gdyż tak naprawdę gra się rozwija i ciągle zaskakuje nowymi bajerami... świat jest wspaniały gdyż tworzymy go sami to od nas zależy jaki dom zbudujemy czy też inne konstrukcje polecam oglądnięcie jakiś ciekawych filmików a szczeki wam opadną "jak to możliwe?? !!"... wszystko tworzymy sami od podstaw. Gra jest HITem a gdy wejdzie już pełne wydanie gra zostanie hitem...
To ja naprawdę lubię gdy grafika niema szczególnego znaczenia a tak naprawdę świat, grywalność i klimat.
Zalosna proba.... Widac cipka nie widziala jeszcze creepera na zywe oczy.
Dla tych co znaja gre to fake, dla tych co nieznaja to jebane piksele i krzyk.
Dla tych co znaja gre to fake, dla tych co nieznaja to jebane piksele i krzyk.
plminecraft.pun.pl/viewtopic.php?id=244
Macie i poczytajcie sobie, ti dowiecie się, czemu się przeraziła.
Macie i poczytajcie sobie, ti dowiecie się, czemu się przeraziła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów