📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Choćby moja babcia, w ogóle nie zna się na piłce, a ciągle się wypowiada A najlepsze jest jak leci mecz: Ludzie vs Małpy. Nie wiem czemu, ale zawsze kibicuje czarnuchom ;/
nie ten gosciu bardziej pajaca z siebie robi niż tłumaczy.. mogł by jej to wytłumaczyc w 30 sekund bez żadnego kopania kameli i innych rekwizytów.. SPALONY JEST W PRZYPADKU GDY NAPASTNIK ZNAJDUJE SIE ZA OBROŃCĄ DRUŻYNY PRZECIWNEJ W MOMĘCIE GDY JEGO KOLEGA Z DRUŻYNY PODA MU PIŁKE. DZIĘKUJE DO WIDZENIA
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-07-03, 01:52 ]
wiem, że przyświecał Ci cel wyższy, ale nie drzemy ryja!
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-07-03, 01:53 ]
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-07-03, 01:52 ]
[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-07-03, 01:53 ]
Ooo... I właśnie przed chwilą był gol ze spalonego w TV
#Edit: To się Brazylia po spalonym chyba wku**iła i bramę Holendrom wbiła
#Edit: To się Brazylia po spalonym chyba wku**iła i bramę Holendrom wbiła
Taki sposób tłumaczenia ...ze zastanawiam sie które z nich nie ma mózgu...
"a bramkarz to chuj"
A tak naprawdę to my to tak tłumaczymy, żeby kobitki za chuj tego nie zrozumiały. Żeby wiedziały jakie są głupie. Bo to jest tak skomplikowana gra, że tylko nasze genialne umysły mogą to pojąć.
kami-chan napisał/a:
co to jest moment podania?
Jak piwo mężczyźnie przynosisz. To jest moment podania.
powinien zastosować bliższe kobiecie przedmioty - jakieś fikuśne i słitaśne filiżaneczki, torebki, dolczekabanasowe torebki... a tak nie skumała bo najpierw próbowała rozkminić które piwo to Bosman.
robi sobie wala z pocietego kolezki a nie tam od razu nie rozumie;)
straszne brudasy - nie ma piwa
kurwa najebali sie paroma piwami i nalewka.
3.30 minuty wyjętego z życia przez tłumaczenie i tak chuja to dało.
i po co jej to ? w kuchni telewizora raczej nie ma :<
kami-chan napisał/a:
co to jest moment podania?
To jest podanie, w którym wytwarzany jest moment.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów