-Noworodek roztrzaskany młotkiem .
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
"dowcip" pozostawiam bez komentarza.Współczuję tym,których takie coś śmieszy...i radzę wybrać się do dobrego psychiatry!
Zajebisty wręcz...znajdź kobietę (kobieta to nie ręka), zrób dziecko
"dowcip" pozostawiam bez komentarza.Współczuję tym,których takie coś śmieszy...i radzę wybrać się do dobrego psychiatry!
-Co to jest małe ,czerwone i podnieca ?
-Noworodek roztrzaskany młotkiem .
Do tej pory myślałem, "to" się nazywa łechtaczka. Dzisiaj przekonałem się, że przez lata żyłem w błędzie. Dopiero Sadistic.pl mnie doedukował i teraz już wiem:)
PS. utożsamianie się z ścierwem i gimbustwem zaniża jeszcze bardziej poziom twojej wypowiedzi.
:Homer: sam nie wiem jak to mam skomentować. Tak napisz mi jeszcze żebym odszedł od monitora , miał życie, wrócił to przedszkola i inne tego typu teksty. Argumenty masz zajebiste.
Kawał jest zajebisty a jak ciebie nie śmieszy to trudno , każdy ma inny gust. Kawał jest 100% pasujący do klimatu sadistic.pl
Z tego co wiem to nazwa portalu w sumie nie odnosi się do materiału na głównej a raczej odnosi się do harda. Jednak klimat strony jest jaki jest. Długo jesteś na sadolu , więc chyba powinieneś pamiętać o tym jak wyglądał sadol przed najazdem debili.
Ktoś ci ładnie napisał , nie chcesz takich żartów? to idź na maxiora czy gdzieś indziej. Tu znajdziesz takie kawały , bo tu ich miejsce. Jak się nie podoba to "go back to africa"
PS. utożsamianie się z ścierwem i gimbustwem zaniża jeszcze bardziej poziom twojej wypowiedzi.
Radzę nacisnąć czerwony X gdzieś po prawej na górze , ewentualnie taki mały czarny X koło zakładki strony.
Sadol to sadol , jak oczekujesz strony typu maxior/joemonster to ci się coś jebło. Prawda że pełno wsiurów wrzuca kawały pokroju strasburgera.
Z rozrzewnieniem wspominam stare czasy , kiedy ludzie , wypowiadający się w wasz sposób byli gnojeni...
nie wiem czy trzeba to komentowac. Tatuś pracował w ZOMO? czy po prostu jakiś kompleks?
Co jest śmieszniejsze od martwego płodu?
NIC
A ja myślałem, że martwy płód w stroju clowna...
ludzie co sie porobiło z sadolem??????????? weźcie sie kurwa osły pozapisujcie do pisu czy gdzieś a nie piszcie mi tu o waszych zranionych uczuciach kurwa. sadol to sadol a nie kurwa przedszkole!
a teraz pan "nie_smiejcie_sie_z_martwych_noworodków_bo_ranicie_moje_uczucia" próbował wyjść na intelektualiste w spodniach na kantke? czy może na mistrza ciętej riposty? tak czy tak nie wyszło...i możesz dalej wytykać mi ilość pytajników...mam to gdzieś
Dowartościowujesz się tą mnogością pytajników? Czy bulwersik lekki? I tutaj Ci dorzucę kilka przydatnych itemów:
L, W, ę, P, I, S a poza tym to jeszcze kilka przecinków: ,,,,,,,,,,,, i jeden apostrof: ' miłego układania