W Porto Alegre, jakieś trzy tysiące kilometrów od Manaus, pod więzieniem doszło do pobicia jakiegoś płetwala. Jak się okazało, grubaska odwiedzała w więzieniu swojego kochanka. Oklep dostała od żony i jej koleżanek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Baronessa napisał/a:
Ta wielka orka chyba nie wie, jaka ogromna siła w niej drzemie. Gdyby skumulowała w sobie energię, to by przynajmniej te chudsze laski zadusiła swoim cielskiem.
Btw, co jest z tymi facetami, że wolą takie ulane, śmierdzące knury zamiast normalnych, szczupłych kobiet...?
myślę że chodzi tutaj bardziej o wykorzystanie okazji na stworzenie ukrytej relacji niż o to że jest lepsza.
myśle że ona mu przemyciła w pizdzie troche towaru i wogole lepiej pewnie ciagnie niz te chude plastiki
No co... świniobicia nie widzieliście nigdy?
Jak je tam napierdalają od bajtla To i później napierdalają się na starość
Czachulek napisał/a:
Nie wolą, tylko ten wolał, bo taki ma gust, a z tym trudno polemizować. Natomiast faktem jest, że częściej wybiorą łaskę z delikatną nadwagą niż niedowagą. To pewnie chodzi o podświadomość czyli szerokie biodra to łatwiejsze rodzenie dzieci its, itp.
Tak bo ruchają kobitę, myślisz o szerokich biodra i rodzeniu dzieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów