📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Twoja-rodzinka.pl
To jest "Moda na Sukces" odc. 100253 (rok 2035)
Ridge z milosci do Brooke i Taylor postanawia sie z nimi zlaczyc, a ze w tych czasach to bedzie normalne i akceptowalne, nikogo to nie zdziwi.
Ridge z milosci do Brooke i Taylor postanawia sie z nimi zlaczyc, a ze w tych czasach to bedzie normalne i akceptowalne, nikogo to nie zdziwi.
Nie pierdol O_o serio złączyłeś analno-oralnie kaczki z kaczora Donalna.
szybcy i wściekli?
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Ludzka Stonoga, najbardziej popierdolony film jaki oglądałem (a ostrzegali mnie) ciut bardziej pojebany film to opona, wracając do tematu, nie polecam film jest skurwiały w chuj chyba że lubicie na kacu robić sobie papkę z mózgu to polecam.
Świetny film?! Ty masz oczy chyba w dupie, o gustach się nie dyskutuje ale kurwa, są jakieś granice.
pierogi3 napisał/a:
Human Centipede. Świetny film.
Świetny film?! Ty masz oczy chyba w dupie, o gustach się nie dyskutuje ale kurwa, są jakieś granice.
czy to ludzka gąsienica?
@skin88 mi się film podobał, z tym że ja go traktowałem bardziej w charakterze komediowym Tak że pod tym względem świetny film. A opona to już w ogóle miazga, scenarzysta musiał ćpać w ilościach hurtowych
dokładnie dzisiaj, pomiędzy godziną 1 a 4 rano obejrzałem dwie części...
Teraz będzie mnie to prześladować do końca życia...
Teraz będzie mnie to prześladować do końca życia...
Blizzard93 napisał/a:
@skin88 mi się film podobał, z tym że ja go traktowałem bardziej w charakterze komediowym Tak że pod tym względem świetny film. A opona to już w ogóle miazga, scenarzysta musiał ćpać w ilościach hurtowych
Jak dla mnie ok, a co do opony, zgadzam się w 100%, ale jak zobaczyłem, jak ten pies ponownie wsiada do bagażnika to z pełną mocą wypierdoliło mnie z fotela
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów