Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kto jest za petycja o blokadę Halmana, by w końcu przestał nas raczyć tymi dennymi filmikami?
ja się mogę podpisać, gdzie lista?
Wspaniała restauracja,miejsce pełne wyszukanego smaku, gdzie każdy kęs ,pieści podniebienie, delikatnie muskaj kubki smakowe, obrusy, szampan, porcelana Rosenthala ,przepiękne uśmiechnięte kelnerki i Ty król życia w złotych arkadach, a co kto Ci zabroni masz 500 plus stać Cię żeby z rodziną w niedzielę zaszaleć
Ale ty jestes debil przeciez wedlug was elektorat 500 plus mieszka na wsi i pije wódkę! A kiedy druga Wenezuela i chleb po 14zl ja to piszecie od 6 lat?
Głosujesz na PO(holownie) to wiadomo ze jesz tylko wspaniałe jedzenie z Mc. Tylko plebs elektorat pis je bios bo wiadomo są zacofani.
brać dragi po których nie czujesz sie fajnie to jak iść do burdelu i wybrać najbrzydszą kurwe. Zdarzy mi sie czasem polecieć na czymś przyjemnym ale kurwa jak można sie doprowadzać do takiego stanu żrąc ten syf. Nawet mi ich kurwów nie szkoda
wszystko co wartosciowe wiaze sie z wysilkiem i nieprzyjemnoscia: diety, oszczedzanie hajsu, cwiczenia, dbanie o relacje, trudne wyprawy (rowniez te w glab siebie), nauka, doslownie kurwa wszystko.
musisz byc slepym konformistą, skoro nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Chłop się dowiedział, że w kotletach są zmielone między innymi krowie odbytnice. Co wykryto znajdując śladowe cząstki kału w mięsie.
chuj z tym... w UK zrobili badania i znalezli slady kału na dotykowych ekranach do zamawiania Na KAZDYM ekranie resztki gówna... wiec zanim zaczniecie sie smiac z indii...
metro.co.uk/2018/11/28/poo-found-on-every-mcdonalds-touchscreen-tested-8178486/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów