📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niby nie śmieszne, jednak mnie bardzo bawi Pozytywnie sklejony filmik.
alexandrus napisał/a:
To zaczyna być nudne. A swoją drogą to jak by mnie taki troll zaczepił to chyba jakaś cegłówka by go doleciała...
0:54 właśnie widziałem jak tą cegłówką rzucałeś.
kurwaaaaa, mordy wszyscy, powiedzcie mi lepiej, zna ktoś Stacha i Monike?
alexandrus napisał/a:
To zaczyna być nudne. A swoją drogą to jak by mnie taki troll zaczepił to chyba jakaś cegłówka by go doleciała...
Taaa i później byś rozdarł koszule i poleciał uratować planetę przed zagładą.
alexandrus napisał/a:
ty nasz bohaterze
Cytat:
filmik dodany na youtube-56 min temu filmik dodany na sadistic-55 min temu master of noulife
film wrzucilem po 8min od dodania na yt akurat tak sie fartownie zlozylo ze wchodzac na yt gosc akurat zarzucil filmik, obejrzalem, uznalem za dosc rubaszny (zreszta tak jak poprzednie) i dopeiro wrzucilem wiec morda koniu bo sam sobie ujebales (pewnie chciales mi pocisnac) ze film wrzucony tutaj min po dodaniu na yt.
szkoda ze yt nie podaje dokładnej odziny wstawienia filmu, mialbym dowod.
Gówienko paruje, gówienko cały czas paruje Ja pierdole gość musi być bezrobotnym jak mu się tak nudzi
Ale ci ludzie z psami są zamotani.
Halo Halo . Proszę Pana a co to za wstawianko bez ogladanka . Co tu się wyprawia ? Ładnie to tak Proszę Pana
I kto temu pajacowi piwa stawia? Jak to pisze to jest 286 piw. 286 zjebów. Odpierdol taką szopke na mokotowie to dostaniesz kose.
natnie się prędzej czy później na wkurwionego kolesia, ryja mu sklepie, a fejm mu chuja da
Te jest takie głupie że aż śmieszne, ale następny odcinek powinien być trochę bardziej kreatywny mimo wszystko. Piwko poszło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów