Afroamerykańska młodzież figluje i skacze po samochodach. Starszy łysy mężczyzna już chyba nie rozumie co się dookoła niego dzieje i dokąd zmierza ten świat.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziadek weteran i widzi że ta cała walka była chuja warta.....i że nie warto było lepiej jakby III rzesza wygrała
To Mike, z Breaking Bad.
Małpie figle
Chyba wszyscy wiemy o czym myśli patrząc na tą planetę małp za jego płotem
Budrys2000 napisał/a:
Po prostu dobrze wychowany, przyzwoity człowiek. Żaden tam bohater.
😉
Ale czy to aby nie przesada, by określenia "młodzież" używać wobec zwierząt?
Kiedyś trzeba było iść do zoo, teraz zoo przychodzi przed twój dom...
Młodzież to są młodzi LUDZIE. a na filmie człowiek jest tylko na końcu w dodatku dorosły. wbij sobie to do łba i popraw opis
Starszy, łysy mężczyzna doskonale rozumie, dlatego ma na to wszystko wyjebane.
Niech mi ktoś wytłumaczy, o co chodzi. Bo ja w wieku nastoletnim święta nie byłam. Ale czy komuś z was, czy waszych znajomych, przyszło kiedyś na myśl, żeby robić jakieś a'la zamieszki, małpie figle, wskakiwanie na samochody, rozróby itp? A co najgorsze, bo wstyd mi za kobiety (samice), to głownie małpy płci żeńskiej wskakują na te samochody i machają dupami. Trudno określić płeć, ale wydaje mi się, że tu akurat gorsze są gorylice, niż samce. Kurwa, jak ja tego ścierwa nienawidzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów