📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Momonti napisał/a:
@edmundkemper
Ale wiesz że pies się upodabnia do właściciela?
No to widocznie właściciele psów też są głupi.
Psy polują tylko jak są głodne, a koty dla sportu i zabawy.
tylko kurwa psy sa zawsze glodne:D
tylko kurwa psy sa zawsze glodne:D
Nieprawda, psy polują na myszy także dla zabawy, ale dopiero gdy ktoś je tego nauczy i koniecznie zabawa musi odbywać się w towarzystwie człowieka.
chuj w dupę kamerzyście za zjebanie w kulminacyjnym momencie
Jak dla mnie to kontakty a nie gniazdko no chyba, że "gniazdko rodzinne"
Ten pchlarz sam wygląda jak przerośnięty szczur.
I właśnie zaraził sie od myszy jakimś syfem.
@up nawet można powiedzieć whole prey.
@up whole prey nawet
@up nawet można powiedzieć whole prey.
@up whole prey nawet
Spiderowski napisał/a:
To musi być fejk. Przecież lewactwo tak głośno krzyczy że człowiek jest jedynym gatunkiem zabijającym nie tylko dla pożywienia.
Radzę iść na urlop i odpocząć od portalu oraz polityki bo trzeba osiągnąć zenit spierdolenia żeby do głupiego filmu z udziałem psa i myszy mieszać "lewactwo".
Spiderowski napisał/a:
To musi być fejk. Przecież lewactwo tak głośno krzyczy że człowiek jest jedynym gatunkiem zabijającym nie tylko dla pożywienia.
Nie rozumiem cię. Jesteś pisowiec a napierdalasz na lewactwo.
PS. Przecież go żuje. Powoli się delektuje, żeby nasycić głębokim smakiem kubeczki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów