18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Co wkurwia Sadystów?
m................t • 2009-07-17, 22:09
no dobra panowie i panie... bylo o tym czego sluchamy, czytamy, ogladamy. teraz porozmaiwajmy o tym na co sie wkurwiamy. im więcej jadu tym lepiej.

mnie wkurwiaja na ten przyklad... glupki! jezeli widze idiote, ktory cale dnie siedzi i przepierdala pieniadze rodzicow na wodke, dragi i kurwy rownoczesnie niczym innym sie nie interesujac to krew mnie zalewa. to moje subiektywne zdanie, bo do wszystkiego co mam musialem sam dochodzic.
jeszcze jedna wkurwiajaca sprawa sa ludzie "srajacy wyzej jak dupe maja". chodzi mi o typkow co "sa najlepsi, najmadrzejsi, najdoskonalsi" i wszystkim innym kaza wypierdalac.

poza tym nie lubie jeszcze telewizji, wladcow sruch, led zeppelin, guns'n'roses i the doors
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~KIERR3 2020-11-05, 12:22
@up No tak, pani Chill to dostała plemnika za wkład w stronę i wcale nie wchodziła na ,,kółeczko pierdolonych ciot " żeby wydębić plemnika
Zgłoś
d................a 2020-11-05, 12:29 1
Kierrek, akurat jeżeli chodzi o wkład w stronę, to nie można mieć Chilli nic do zarzucenia.
A jeżeli chodzi o "pierdolone cioty", to zawsze chętnie przypominała, jaki ma do tego stosunek

Wkurwia mnie hmmm...no nie wiem...łamanie praw człowieka.
Zgłoś
~Esencja 2020-11-08, 10:56 1
A mnie wkurwia ocenianie po wyglądzie.
Zgłoś
Payan 2021-02-13, 17:51 2
Wkurwia to, że dość często ikonki nie pojawiają się. Na Androidzie to trzeba ekstra przejść w tryb komputerowy w przeglądarce, aby to zalogować się.

Zgłoś
wojcieszko84 2022-03-18, 20:05 1
Mnie wkurwiają ruskie trolle na tym forum
Zgłoś
PiesKracy 2022-07-31, 23:31
wojcieszko84 napisał/a:

Mnie wk***iają ruskie trolle na tym forum

mnie też wkurwiają ruske onuce, a szczególnie jedna dobrze znana i wpływowa postać na tym portalu
Zgłoś
r................6 2022-08-19, 16:14
dzis przejezdzalem na ruchu wachadlowym i jedziemy kordon pojazdow a gosciu z uliczki bocznej wyjezdzal i wyjechal przed jakis typem , predkosc tak 15-20 km/h a on wyjechal z 20 m przed nim a ta pizda nawet hamulca nie musiala wcisnac i strabila chlopa co wyjechal. to co mial czekac az 50 samochodow przejedzie i wtedy wyjechac? nauczcie sie kurewki ze nam 50 nie zrobi roznicy jak jeden sie wcisnie, ale jednemu zrobi to w chuj roznice czy sie wepcha po 10 samochodzie czy bedzie czekal az 50 przejedzie. a smieszne to ze ta kurewska co trabila wlaczala kierunek lewy przy zmianie pasa przed sygnalizacja a potem prawy zeby wrocic i nie wylaczyla nawet kierunku i trabi na innych i poucza a sama jedzie z prawym kierunkiem 200 metrow hehe

i jeszcze kurewki co pizze zamawiaja za 47 zloty czy nawet mniej a ma 50 zl i czeka az pizzerman wyda xD albo lepiej brakuje im 50 gr albo 1 zl i pyta pizzermana czy to odpusci. ta sama zasada jednej kurewsce co pizze zamowila nie zrobi roznicy jak 3 zl jej pizzerman nie wyda w skali roku abiednieje o 3 zl nastepnym razem miej odliczone pazerna kurewko. a pizzermanowi ile dziennie zarobi na tych co daja napiwki albo odwrotnie ile straci jak bedzie poblazal tym co nie maja 1 zl i na koniec dnia sie okaze ze 10 zl w plecy
Zgłoś
S................i 2022-08-24, 21:35
HIPOKRYZJA, system, świat a raczej ludzie którzy zmierzaja ku zagładzie (brak troski o planetę bo trzeba cisnąć do oporu i chuj jebac szerokie tego konsekwencje) no i przede wszystkim JA sam bo nic konkretnego nie robie żeby coś więcej zmienić XD
Zgłoś
Rhox 2023-01-24, 20:01
Wyjątkowo wkurwia napisanie 50 postów żeby mieć dostęp do SB. Do tego na telefonie nie sprawdzę ile jeszcze zostało...
Zgłoś
T3RMINATOR 2023-01-25, 1:20
Rhox napisał/a:

Wyjątkowo wkurwia napisanie 50 postów żeby mieć dostęp do SB. Do tego na telefonie nie sprawdzę ile jeszcze zostało...

Można sprawdzić włączając wersję na komputer
Zgłoś
Halman 2024-01-09, 17:11 1
Spamujące osobniki to zło xd
Zgłoś
Alora0333 2024-03-01, 18:51
Mnie wku*iają chomofoby, rasiści, ta patola co chodzi na marsze, mizandrystki i mizogoniści. No. No i katole o skrajnych poglądach. I Ci którzy nie mają szacunku do zwierząt. Nie chodzi tu, że weganizm jest dobry, ale o tych, co dla nich zwierzęta są gorsi od ludzi, czy za*ają dla zabawy. Nienawidzę GW**eli, zboczeńców których spotykam na codzień. No i z przyjemnością zobaczyłabym pełno krwi****i osób, które traumatyzują innych dla przyjemności. Zdradzieckim kur*om i męskim dzi*a też powinna czekać śmierć. Chciałabym zostać jednym z potworów, które zabija potwory, ale aktualnie jest co do stracenia. Ale wierzę, że kiedyś będzie sposób bez konsekwencji
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem