A może to ego i alter ego?
Nie, po prostu pies korzysta ze wzroku w dość małym stopniu, tak więc sam obraz bez doczepionego zapachu ma dla niego małe znaczenie.Pies potrafi rozpoznać swoje własne odbicie, a ten żul już nie. Oto, co chlanie robi z mózgu. Człowiek staje się głupszy od psa.
To drugie to głównie dlatego że kobiety żyją dużo dłużej, więc dożywają do wieku w którym mózg wysiada. Widzicie, jaja szkodzą zdrowiu.Dużo osób z choroba Alzheimera myli własne odbicie w lustrze z prawdziwym człowiekiem, potem dziady przestają mówić i jedyne co potrafia to srać i sikać pod siebie… ( Chociaż przeważnie to „one” bo choroba Alzheimera rzadziej dotyczy mężczyzn niż kobiet ).
Ale na filmie mamy zdecydowanie alkohol a nie Alzheimera.
Szympansy potrafią, konie też.
Psy - nie.
Ale przerażające jest, że zebrałeś tyle piw za taką bzdurę...
Brednie. Psy nie potrafią rozpoznać swego odbicia w lustrze.
Prosty test z kropką naklejoną na czoło psa tego dowodzi.
Szympansy potrafią, konie też.
Psy - nie.
Delfiny także prawdopodobnie są samoświadome.
Tylko zgaduje ale wydaje mi się że może tak się dzieje gdy osoba jest tak najebana że odcina samoświadomość i dlatego nie rozpoznaje się w lustrze jak te głupie psy
A nie żadna choroba
Można wiedzieć, czemu cię to tak przeraża?
Delfiny także prawdopodobnie są samoświadome.
Biorąc pod uwagę wielkość i stopień pofałdowania ich mózgów, oraz działania (komunikacja ataki/bronienie ludzi), to nic dziwnego, że to u nich działa.
Bo zakładam, że tak.
Można wiedzieć, czemu cię to tak przeraża?
Bezmyślne stawianie piwa absolutnej bredni?
Ciebie to nie przeraża?
Wiesz, że takie głupki kiedyś zostaną... lekarzami? Budowniczymi? Krawcami? Programistami? Pielęgniarzami?
Nie widzisz niczego niepokojącego w tym?
Musisz być szczęśliwy...
Tylko zgaduje ale wydaje mi się że może tak się dzieje gdy osoba jest tak najebana że odcina samoświadomość i dlatego nie rozpoznaje się w lustrze jak te głupie psy
A nie żadna choroba
Sam jesteś głupi mój pies jest mądry kochany działa jak wie kiedy jak antydepresant ma swoje zdanie widać w oczach o co mu chodzi. Aka "She love" mamy 2 tury za sobą, a dzieciaki moje mi dokuczają idź z tą twoją córką najmłodszą jak na spacer albo 1/²
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów