Kurwa, jak miło widzieć że na sadolu ktoś jeszcze umie złożyć składną uargumentowaną wypowiedź.
Chłopcy od jeżdżenia po Francji i nazywania wszystkich lewakami: Jak kiedyś dorośniecie albo poczytacie coś więcej niż nagłówki z z prawacko-stronniczych portali na temat ataku murzyna z siekierą to może zrozumiecie jakimi byliście debilami i że świat nie jest czarno-biały.
Ja też kiedyś byłem prawakiem a nawet korwinistą ale wiedza i podróże mnie z tego wyleczyły, dlatego radzę poczytać książki i przejechać się do Europy zachodniej do innych miejsc niż kontenery zapierdalającymi za pół darmo nienawidzącymi całego świata Polakami.
elfis napisał/a:
PalonyPaznokieć
musiałem dodać, bo staracie się zmienić słowo ,,lewak,, , na szczęście mało skutecznie,
poza tym odpowiadając dałem ci zarobić, bo nie mów że nie dostajesz odsypu od wypowiedzi i odpowiedzi,
najzabawniejsze jest jednak to że już do ciebie, albo was się przyzwyczaiłem
inaczej nudno by było
Masz konto krócej ode mnie a nakurwiłeś już prawie 2000 postów, zdobywając ode mnie o wiele mniej piw. Zero tematów.
Więc mając tu praktycznie zerowe zaufanie ze strony innych użytkowników oskarżasz wszystkich których poglądy ci nie pasują o bycie lewackimi trollami
Zachowujesz się gorzej niż dzieciak, wyluzuj chłopie :p