Jak na harda to sory - przeniescie.Swoją drogą ciekawe co tam wygdakał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiedz mojej kozie że ją kocham
pewnie pozdrowił rodzinę
Słownika nie kupie bo nie potrzebuje poza tym w internecie w ogole nie uzywam znakow interp itp a taki błachy bład jak zdaRZyl zamiast zdążył to gówno w porownaniu do bledow jakie robia internauci i ludzie , gubi mnie po prostu rutyna czestego pisania i siedzenia na internecie.
Podejrzewam,że powiedział allahu akbar, jak to zawsze mówią w tych sytuacjach
Dialog wyglądał następująco:
-Słysze że chce Pan coś powiedzieć?
-Tak... khy khy... jak to wygląda?
-Mizernie... pójdzie na Główną.
-KURWA! khyyy... Miał być Hard! podaj mi granat, tam leży, za Tobą...!
-Słysze że chce Pan coś powiedzieć?
-Tak... khy khy... jak to wygląda?
-Mizernie... pójdzie na Główną.
-KURWA! khyyy... Miał być Hard! podaj mi granat, tam leży, za Tobą...!
"Powiedzcie mojej kozie że ją kocham..."
- Dlaczego Pan to zrobił?
- Bo allach jest wielki a stado kóz jego niezliczone.
- Co Pan teraz czuje?
- Nie czuje nóg i jest mi zimno.
- Co pan teraz zamierza zrobić?
- Nie wiem. Widzę zmarłych ludzi.
Nic nie ZDĄRZYŁ bo kurwa UMAR. Ja pierdole, nie dostaniesz piwa za ten jebany błąd ortograficzny, na przyszłość się nauczysz.
Chciał pozdrowić rodzinę
umrzeć na jakiejś zasyfionej ulicy w 3cim świecie , przejebane . Ale to ciapaty wiec mu się należy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów