📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up nie umarł ponieważ nie spadły mu byty... Człowieku to podstawowa wiedza z zakresu medycyny ...
1:39 wiem że to nie wnosi wiele do dyskusji o tym czy osoby z epilepsja powinny prowadzić pojazdy mechaniczne ale w powyżej oznaczonym momencie ktoś pierdnął
- Ty patrz Heniek, koleś zemdlał, dawaj rąbniemy mu portfel
I pobiegli by to uczynić..
I pobiegli by to uczynić..
Wiedzałem, że Ruskie to mają wszystko na odwrót. Godzina 23:23 a tam jasno.
Szczęście w nieszczęściu, że złapało go na postoju, a nie podczas jazdy.
Kuuuurwa padaczka + jezdzic na motorze, chyba ten gosciu jesz\cze zawita na sadolku w dziale hard cos mi sie wydaje, no coz bedziemy wypatrywac.
Ja kiedyś miałem taką sytuacje. Facet na przystanku padł na ziemie. Próbowałem zadzwonić po karetkę no i kurwa dodzwonić się nie mogłem. Dziesięć minut próbowałem. Facet wstał i wsiadł do autobusu...
tak, padaczka, tylko że osoby z tą chorobą chcą jak najmniej się wyróżniać. Wiem bo moja dziewczyna "to" ma. Podejrzewam że pierwszy raz go złapało, więcej nie wsiądzie na motor
Srasłkasz napisał/a:
Że ktoś taki może mieć prawo jazdy...
Jeżeli została wezwana karetka, to na pewno policja została poinformowana i gościowi prawo jazdy zostało zabrane.
Art. 140.
1. Decyzję o cofnięciu uprawnienia do kierowania pojazdem silnikowym wydaje starosta w razie:
- stwierdzenia na podstawie orzeczenia lekarskiego istnienia przeciwwskazań zdrowotnych do kierowania pojazdem;
- ...
edit. Tak, to nie Polska ale wszystkie cywilizowane kraje, a nawet Rosja, mają bardzo zbliżone przepisy.
W japoni jechali by dalej, a w chinach jeszcze po nim przejechali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów