📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak wyglądała moja 4 dziara
Odpuściłem dziaranie, bo czułem, ze nie jestem artystą, jak autor dzieła z tematu
Odpuściłem dziaranie, bo czułem, ze nie jestem artystą, jak autor dzieła z tematu
mnie i tak rozpierdolił ten znak wodny zdjęcia - sadistic.pl kurwa mać !
Lysout - dziara wiadomo chujowa jak tego z tematu. I tłusty też jesteś jak tamten. Rodzina?
Sonal,
mądralo jeden, nikt nie dziara się sam na plecach, bo to niemożliwe.
To zdjęcie to 4 dziara którą wykonałem. Nie wiedziałem, ze muszę tak łopatologicznie.
mądralo jeden, nikt nie dziara się sam na plecach, bo to niemożliwe.
To zdjęcie to 4 dziara którą wykonałem. Nie wiedziałem, ze muszę tak łopatologicznie.
Myślicie, że ma ksywę smok, kobra czy kobrosmok?
Na czolw mógł by sobie zrobić - łatwiej z daleka było by poznać debila
Na czolw mógł by sobie zrobić - łatwiej z daleka było by poznać debila
Hehehehehhe,poważnie,najbardziej to mnie usmiech dobił.Hehehhehe.PIWO.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów