18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Amerykański youtuber słynie z kontrowersyjnych, ale dających do myślenia, eksperymentów społecznych.
Na swojej marynarce miał przyklejone jednodolarowe banknoty i chodził po mieście z kartką, na której widniał napis "Weź tyle, ile potrzebujesz".

Angielski lvl basic

...
Zgłoś
gangrena 2015-11-27, 1:23 2
najpierw była moda na sranki teraz na pedalskie eksperymenty społeczne a wy to łykacie jak młode pelikany, ludzie litości.
Zgłoś
kidi1 2015-11-27, 1:30
kurwa kolejni podstawieni ludzie a wy łykacie
Zgłoś
Kalmanawardze 2015-11-27, 1:39
Tych od fejków nawołuje do podobnego eksperymentu. Niech udowodnią, ze fejk to fejk
Zgłoś
VanHelsingPL 2015-11-27, 3:37 2
Syn_Milionera napisał/a:

Fejk na kilometr no ale łykajcie to sobie jak tanie dziwki.

PS: Oglądałem z przeświadczeniem że nie polecą banałem że na końcu bezdomny weźmie kilka banknotów ale jednak BAM.

Tak więc spójrzcie na tych którzy dali piwo i macie liste osób z IQ < 90.

Członku mensy, jest jeszcze taki kanał na youtubie gdzie koleś mieszka w indiach, na filmach jest ponad 100 ludzi, każdy musi być fejkiem.
Pierwszy lepszy film

Jak już ktoś wyżej napisał są różni ludzie ale z doświadczenia wiem że ci co mają najmniej podzielą się ostatnim kawałkiem chleba. Dlaczego? Bo wiedzą jak nieraz trudno jest go zdobyć. No ale jak ktoś trolluje w internerach z adekwatnym avatarem i nickiem to nie ma czemu się dziwić. Ten post o IQ to pewnie leczenie kompleksów bo miałeś najniższą średnią w gimbazie. Nie pozdrawiam.
Zgłoś
Syn_Milionera 2015-11-27, 12:24 1
Galin napisał/a:

Właśnie dlatego bogaci są bogaci a biedni są biedni...

Tak sobie tłumacz swoją nieudolność hehe.
Zgłoś
Titelitury 2015-11-27, 12:51
Fejk jak pyta zauropoda.
Zgłoś
defcon1 2015-11-27, 14:59
Ktokolwiek jeszcze wierzy w autentyczność tych sranków?
Zgłoś
kozi1114 2015-11-27, 17:28
Ludzie to jest fejk jak huj
Zgłoś
Gr00baz 2015-11-27, 17:35
@Recydywista Co ty pierdolisz człowieku? Weź się kurwa do roboty a nie usprawiedliwiasz nierobów. Jak ktoś leży pod sklepem i napierdala wina to jest chuja warty. Za bogaty ten kto bogatszy niż ty zawistny chuju?
Zgłoś
Riffer 2015-11-27, 18:45
Black Snake napisał/a:

Kurwa 1$ to nic o.O jakbym typka widział to wstyd byłoby mi wziąć od niego cokolwiek, ale dla zobaczenia reakcji sam przykleiłbym mu 1$ jakbym miał do tego warunki (bo w Polsce 1zł [czy tam 4zł] ciężko przykleić).

Dla mnie zerwac 1 dolara od goscia to bylby wstyd, masz racje. i zauwaz ze wiekszosc ludzi idzie dalej, nie podbija do niego.
Zgłoś
SirMajkel 2015-11-27, 18:58
są na tym świecie jeszcze matoły, które wierzą, że to nie jest poustawiane wszystko?

Nie bronię tych ludzi bo normalnie pewnie rzucili by się na niego całą ekipą i w zamieszaniu koleś by stracił jeszcze telefon, portfel, zegarek i nawet gacie.
Zgłoś
Zielonek92 2015-11-28, 0:09
Chyba byłbym jedynym jedynym człowiekiem w Polsce i zrobił bym to samo. Jak bym wygrał w totka 10 milionów.
Zgłoś
lokalnywatażka 2015-11-28, 0:42
@ Syn_Milionera
dałem piwo również dlatego, żeby potwierdzić, że jesteś miernotą z bardzo małym rozumkiem, a swoje wysokie mniemanie o sobie zawdzięczasz przekonaniu, że nieszczęsne conocne polucje są wyznacznikiem zajebistości.
Zgłoś
binladden 2015-11-28, 12:47
Doświadczenie każe być sceptycznym co do takich "eksperymentów". Prawda jest taka, że nie każdy żul czy bezdomny to taki szczery uczciwy człowiek ale każdy dorobkiewicz to chytry skurwysyn.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem