📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ale marudzicie i zrzędzicie, gorzej niż stare baby. Co, niby mieli robić 40 części o II WŚ? Niech robią jak najwięcej i jak najbardziej różnorodne, w końcu produkcja gier to ich praca, żeby mieli z czego żyć, a jak ktoś nie chce to nie kupuje i nie gra... tyle. Jest mnóstwo gier do wyboru to po co narzekać na inne. Poza tym części COD z II WŚ nie znikły, tylko nadal ISTNIEJĄ i każdy może do nich wrócić i sobie zagrać, więc w czym problem?
Na harda z tym
Z której gry ten pierwszy filmik w komentach powiedzcie mi bo szukam fajnej gry na weekend i ta zdaje sie pasowac idealnie xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów