kruszynka Lisa w innym wydaniu:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
najgorsze jak spłaszczyła ryj, żeby wydobyć z siebie te pogańskie dźwięki . . .
toż to z dupy do mordy zaur
ja was ku**ie 00:21 sie osrałem
biorę od zaraz!!! jak niunie postawie w ogrodzie to sąsiedzi nie będą podglądać i trochę Cienia padnie w upalne dni, a na zimę jak się w człowiek w nią w tuli to na ogrzewaniu zaoszczędzi
Biorę od zaraz Jak ją postawię na podwórku w lato to sąsiedzi podglądać nie będą i trochę Cienia rzuci, a w zimie jak się w nią wtulę to na ogrzewaniu zaoszczędzę xD
Biorę od zaraz Jak ją postawię na podwórku w lato to sąsiedzi podglądać nie będą i trochę Cienia rzuci, a w zimie jak się w nią wtulę to na ogrzewaniu zaoszczędzę xD
Forza Milan!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów