📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
może wygląda nie powiem ze nie bo pewnie byłbym posadzony o inna orientacje czy coś....
ale bi czy homo- powinno się tępić ;/ wiec IMO filmik czy tam teledysk nieszczególny
ale bi czy homo- powinno się tępić ;/ wiec IMO filmik czy tam teledysk nieszczególny
filthy666 napisał/a:
może wygląda nie powiem ze nie bo pewnie byłbym posadzony o inna orientacje czy coś....
PEDAŁ!
no i ciekawe jak w naszym tolerancyjnym podobno społeczeństwie widziany byłby teledysk, w którym całowałoby się w taki sposób dwóch panów?
Tutaj, nie wyszedłby z poczekalni
Dla lesbij:
mateyko44 napisał/a:
sa w zycie 2 piekne rzeczy kobiece cycki i ja k sie 2 laski caluja sweeeet
Nie wiem jak Ty ale ja wole calowac kobiete niz patrzec na dwie lezby
a ja bym im chuja wsadził do mordy i w cycki- a potem wiadomo- do kuchni )
Pedałem nie jestem, ale całowanie lasek zapętlone w kółko przez 4 minuty mnie nie kręci...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów