📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
poligon6 napisał/a:
Mogło byc gorzej:
-Córka mogła przyprowadzić dziewczynę.
-Metrosexualnego drwala, w rurkach lub getrach bo takie też juz sie pojawiaja
-Kozła
-członka KOD
Jesteś jakiś upośledzony? Po co taki komentarz? W jakikolwiek sposób nie robi ciebie zabawnym, ani tym bardziej inteligentnym.
TB303 napisał/a:
Jesteś jakiś upośledzony?
Niestety nie, i nie jestem nikim z powyzszej listy. Miałbym teraz powazanie w nowoczesnym społeczeństwie. Ale jakbym miał wybierac to wybrałbym kozła.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
To jakieś szwabskie Trudne Sprawy??
@bakus1233 dzięki za całość, w sumie zabawne że tak prawilna i prawidłowa reakcja matki została wycięta z jakiejś multichujni dla lewaków
No ja pierdolę. Odpalam materiał, który ma ponad 800 piw więc liczę na jakąś wyjebaną w kosmos akcję, a tutaj żart tak płytki jak talerz!
To pewnie pragram z typu ocieplajmy wizerunek czarnuchów i innego ścierwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów