Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
Corpse Party: Tortured Souls
mlecz1323 • 2013-12-12, 20:11
Jakiś czas temu widziałem na sadolku wzmianke o anime: "Elfen Lied", niektórym użytkownikom się to spodobało. Chciałem przedstawić anime które posiada podobny klimat: flaczki, dekapitacje i oczywiście tortury! Proszę administracje tylko o danie czasu temu tematowi i nie wrzucanie automatycznie do działu "sucharów", ponieważ jest to animacja godna polecenia dla koneserów japońskiej kreski.

To jest tylko trailer( podkreślam że anime zostało narysowane w roku 2013 i posiada bardzo ładną animacje), anime liczy 4 odcinki(w każdym jego odcinku natrafia się na przesyconą ilość tematyki gore)
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Momochi 2013-12-13, 9:07 4
Ja tam wolę Happy Tree Friends
Zgłoś
ooip 2013-12-13, 9:39
troche jak Splatterhouse
Zgłoś
Shi 2013-12-13, 11:06
Oglądałam. Niezbyt dobra produkcja. Chociaż pierwszy raz widzę, żeby anime było takim 'czystym horrorem' (mało jest takich, gdzie sceny gore są tak dokładnie przestawione) to fabularnie cieniutko. Postacie szablonowe, opening tworzy fajną atmosferę, której w samym anime brakuje.
Zgłoś
Pszszemek 2013-12-15, 1:39 1
Obczajcie Psycho Pass
Zgłoś
Adaskowaty 2013-12-15, 1:46 2
hellsing KOZAK, dla poprawy nastroju ogladam Fullmetal Alchemist. Nie bede tutaj gadal o klasyku DB bo sie poplacze od nadmiaru wspomnien bajki na RTL'u,modemu dial-up, tetrisie, Commodore i windowsie 3.11 na dyskietkach ktore mam do dzisiaj:) Pozdro dla Starych dobrych wyjadaczy a nie dzisiejszej gejozy w rurkach co nie wie co to wojsko i tylko by sie pedalila przy biberze!!!
Zgłoś
EvilDog 2013-12-15, 2:48 2
A ja szczerze pierdole takie wypowiedzi że "anime do dupy i jaranie się ble ble ble..." w naszych czasach filmy spadły na samo dno, 1 na 10 ma jakąś fabułe, reszta to tylko specefekty i czasami nawet tego nie ma. A anime, cały czas trzyma poziom. I co do tych co mówią że anime jest dla dziecie polecam wymieniony Elfen Lied i zobaczyc czy te bajki nie dorównóją czasem filmom, a może w niektórych rzeczach je przewyższają.
Zgłoś
Playboy223 2013-12-15, 2:53
Elfen Lied było fajne, ale jak byłem w podstawówce ^^.

Ogólnie jest wiele serii które są lepsze od naszych chujowych seriali typu Na dobre i na złe i inne gówna, i to deklasują je. Kultura podkładania głosu i tworzenia animacji jest w Japonii obecna od dobrych paru lat

Ogólnie polecam serię która nazywa się Mushishi , stary chujek z sadistica nie zobaczy tam nic co mogło by go urazić. Należy raczej do tych bardziej ambitnych
Zgłoś
ShadowMasta 2013-12-15, 3:18
@crossdressphyxia... zamieszczono komentarz ktory ma najwiecej piw a jak sie przyjzec to najwiecej komentarzy jest odnosnie anime i mangi , ktora jest najlepsza wsrod rysunkow. Wiec ja sie pytam ilu uzytkownikow sadistica tak naprawde lubi tego typu rzeczy? Ktorzy tak naprawde ida tak jak wszyscy ale nie jak wiekszosc?
Zgłoś
swipe 2013-12-15, 4:57 4
polecam anime: attack on titan, jest z tego roku i jest godnym następca naruto, full metal alchemist, bleach itp.
Zgłoś
Severitus 2013-12-15, 8:00
@MCL
Historia opowiada o grupie nastolatków, którzy w ramach zakładu odprawili obrzęd nadania przyjaźni. Jednak jak to w takich bajkach coś się zjebało i zamiast wypowiedzieć to co mieli wypowiedzieli słowa, które przenoszą ich do alternatywnego wymiaru(w przeszłość). Szkoła w której się znajdowali była wybudowana na ruinie starej podstawówki w której 20(?) lat temu został dokonany straszny mord. Bla bla psycho-pedofil zabrał dzieci i razem z nimi się zabił, tylko ich najpierw okaleczał(odcinanie języka nożyczkami, wsadzanie tych samych nożyczek do oczu i wyjmowanie ich i moje ulubione czyli zajebanie młotem z rzeźni w dziecko tak mocno że ujebało 60% czaszki tak że lata z dolną szczęką i językiem. Teraz te duchy dzieci szukają tego skurwiela po szkole ale z racji tego że są wkurwione a kolesia nie ma to zabijają wszystko co popadnie nazywając to wszystko pieszczotliwie "Corpse Party"(Biba z truposzami). Potem i tym dzieciakom co tu przez portal zaczyna odpierdalać szajba, jeden ma fetysz i wali do truposzy(szczególnie lubi dzieci i flaczki na suficie) jedna się wiesza w kiblu bo dostała pierdolca że nikt jej nie lubi. A dalej nie wiem bo leniwe hamerykańce nie chcą tłumaczyć dalej tego syfu.
Bajucha ogólnie 6/10 ale dodatkowe 3 punkty za sieczkę.
Zgłoś
Bałnsujdziwko 2013-12-15, 9:30
Jeśli chodzi o tą bajkę to wyszła też gra na PSP pod tym samym tytułem jakieś parę lat temu.
Zgłoś
Sledziu_w 2013-12-15, 10:17
Animacja jest na podstawie gry na PSP. Jak to na ogół w takich sytuacjach bywa, gra jest dużo lepsza od animacji.
Polecam zagrać w grę. Świetny dubbing. Japończycy jak zwykle pokazali, że są mistrzami też sztuki.
Zgłoś
kYloB 2013-12-15, 10:32

youtube.com/watch?v=dacNM_TfCCs
Zgłoś
NarevKenoki 2013-12-15, 10:44 2
grę gorąco polecam, jest świetna, obie części na psp.

a tym, co dalej wklejają teksty, że manga i anime to pedalstwo, gorący kutas w dupe i rada, by zapoznać się bardziej z tematem.

nikt wam nie każe oglądać, ale osobiście nienawidze ludzi, którzy hejtują coś dla samego hejtu, nawet nie sprawdzając z czym to się je. z anime z dobrą fabułą i flakami polecam moją perełkę - Higurashi no Naku Koro ni - fabuła dobra, i co najważniejsze, jest na pierwszym miejscu, a nie jakaś bezsensowna napierdalanka.
Zgłoś
marikkkk 2013-12-15, 15:58
chinskie bajki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem