murzyna wkurwiła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stanął w poprzeg i jeszcze kurwa pretensje.
misiekdiablo1 napisał/a:
murzyna wkurwiła
Bo miał pierwszeństwo.
wojtekpwse napisał/a:
Czym te małpy zasłużyły na przywileje białych?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
sportowe auto i murzyni gangsta analfabeci ?
to jak dać małpie brzytwę !!!
A co, żal wam gołodupcy, że ich stać, a was nie?
Bardzo dobrze, dupa musi boleć.
TwójCzarnyPan napisał/a:
przecież to USAi te auta na 99% są albo na kredyt (bardzo tam popularne,dajanawet murzynom ) albo kradzione.
więc nie sraj żarem tęczowy kochanku
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
przecież to USAi te auta na 99% są albo na kredyt (bardzo tam popularne,dajanawet murzynom ) albo kradzione.
O tak. Tak sobie tłumacz, biedaku.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Bo miał pierwszeństwo.
Zmywaczku, też możesz sobie taki sprawić o ile masz zdolność kredytową na coś więcej niż Iphone
Spróbuj rozkochać w sobie jakiegoś czarnego księcia to może ci zafunduje. Taki strup jak ten skasowany to w PL kupisz już za 60-70k więc chodzi w cenie 2 letniego Yarisa
Wszystkie filmiki pokazują że murzyna nadaje się tylko do zbioru bawełny kiedy w końcu świat sobie znowu to uświadomi😆
Ukradli i rozjebali jak swoje, co za malpiszony
to jest przykład ewolucji, że człekokształtne nauczyły się prowadzić automobile
marianer7 napisał/a:
ale nóżkami telepie, jego przód najważniejszy
jest wkurwiony bo znowu musi szukać nowego by ukraść
wyjechał jak pizda i pretensje do całego świata xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów