📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak mu mówiła że może robić co chce... to nie znaczyło że może prać kolorowe z białym...
Widać technikę. Pewno nie jeden raz na tym ciapaku trenowała. Uuu
@Juzwa
Czekaj bo chyba się przesłyszałem. Nazywasz go pizdusiem a sam użyłbyś tej gaśnicy? Będziesz chyba musiał zweryfikować opinie o sobie.
Czekaj bo chyba się przesłyszałem. Nazywasz go pizdusiem a sam użyłbyś tej gaśnicy? Będziesz chyba musiał zweryfikować opinie o sobie.
To wyglada jakby matka napierdalala syna, a ta w tle to córka. Dzieciak coś przeskrobał to i wpierdol dostał za kare
Link do całości, i nie, nie dla kolegi, jebać te podchody.
Ale wy jesteście męscy, jesteście tak męscy że aż nie podobają się wam kobiety, co?
Nikt_nie napisał/a:
Ja pierdole co za dźicz xD
Fajnie że dostaje wpierdol , jak jest pizdą to sobie zasłużył samym jestestwem jeszcze trochę to patałacha zabije i jego DNA nie trafi do puli genów
Normalnie perpetuum mobile.
Budrys2000 napisał/a:
Cipa z jajamj bije pizdę bez jaj.
Pojebana sytuacja
poligon6 napisał/a:
I tak właśnie wyglądają fani kobiecej dominaci, jakieś pizdy z kolczykiem. Żałosne istoty.
Ale wy jesteście męscy, jesteście tak męscy że aż nie podobają się wam kobiety, co?
jakbym jej wyjebał to w szpitalu by się dowiedziała co zaszło
no lepsza od jędrzejczyk prawy prosty i kop w jaja poprawne !
krasnal_hałabała napisał/a:
Przyznaj - był wpierdol od baby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów