Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczerze odesłałbym ją do POPEK MONSTER feat.Hijack - Znawcy rapu. Tak w ogóle internet dla niektórych powinny być mocno ograniczony. Usiądzie to taka znawczyni i pierdzieli sama nie wie o czym, ale wie że trzeba użyć określenia gimbus, bo to takie modne, i pierdzielić, bo też modne. Niech się trochę rozejrzy w temacie i niech nagra nowy filmik albo nie. Bardzo nie, niech nie nagrywa.
Co Pipek Monster? To nie ten koleś co miał problemy z zatwardzeniem? Podczas wypróżniania pękły mu gałki oczne i zaszły mu jakimś niebieskim gównem, a na dodatek pękła mu skóra na ryju. Tak to jest jak się gówno za długo w dupie trzyma.
Macary ciekawy jestem czy w twarz bys mu to powiedzal jak ci sie nie podoba to na ch*j komentujesz ??
Bo mi się kurwa nie podoba, więc komentuję. Zawsze mnie rozpierdala ten sam tekst "w twarz byś mu tego nie powiedział". Najpierw to twarz trzeba mieć, a nie zamiast niego jakiś rozpierdolnik z dziwnymi oczami i blizną na twarzy.
Po za tym dzięki czemuś takiemu wiem, że jesteś jednym z fanów Pierogów, czyli JP- Jem Pierogi,
tudzież CHWDP - Chciałbym Wpierdalać Dużo Pierogów.
Te skróty wymyślił akurat mój kumpel, ale jak dla mnie są kwintesencją tej subkultury.
Naprawde ludzie proponuję sprawdzić takich raperów jak Smarki Smark, Eis, Reno, Jimson, TenTypMes, HuczuHucz i skonczyc pier*olic. Wiekszosc tego co zajebiste w polskim rapie to produkcje podziemne. A szacunek do artystow PFK mozna stracic chociazby po teledysku Fokus/Doda - Fuck It...
jeden osiem L - muzyka mojego dziecinstwa... Żenada naprawde dlaczego ktoś taki komentuje co jest rapem a co nie jest?
Naprawde ludzie proponuję sprawdzić takich raperów jak Smarki Smark, Eis, Reno, Jimson, TenTypMes, HuczuHucz i skonczyc pier*olic. Wiekszosc tego co zajebiste w polskim rapie to produkcje podziemne. A szacunek do artystow PFK mozna stracic chociazby po teledysku Fokus/Doda - Fuck It...
Ostatnio taka moda na podziemie i hejt na mainstream, że aż mi się rzygać chcę. To jak pracownicy mcdonalda po studiach starający się na siłe udodowodnić, że wiedzą więcej niż dinozaury odznaczane medalami. Doświadczenie zdobywane latami liczy się bardziej niż na siłe wpierdalane pomilionowe rymy.
ps: daj ktoślinka do jej kanału na yt
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów