18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-22, 17:47
Coś dla odmiany.
U................y • 2012-07-16, 22:30

Niektóre scenki już tu były, ale całość niezła.
PS Mój pierwszy temat więc liczę, że rozjedziecie mnie jak kamaz szczeniaka. Tylko czekajcie wezmę popcorn.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
geniuszę 2012-07-17, 2:03
mikEWrona napisał/a:

"Coś dla odmiany" ?! Co kurwa ?! jakies odmiany ?! co 2 minuty tu ląduja jakies filmiki z tymi imbecylami

Ja pierdole, czy za kazdym razem a kazdym filmie musi sie ktos o coś przyjebac? Ja rozumiem ze to sadistic ale kurwa, to nie hejtland.
Zgłoś
Brind'amour 2012-07-17, 3:30
Dobra dynamiczna kompilacja, sporo nie widziałem. Jednak nazwa tematu nie zaprasza zbytnio ;p
Zgłoś
brylant1412 2012-07-17, 6:52
02:44 co zapojebany sport
Zgłoś
pkroliczek28 2012-07-17, 7:21
Co to za muza od początku ?
Zgłoś
M................e 2012-07-17, 8:42
5:27 ja bym zawrócił i przeprosił laskę i jakby była konkretna to może bym się umówił
Zgłoś
U................y 2012-07-17, 8:45
@up na końcu masz podane tytuły.
Każdy głupi zbierze widownie jak w tytule są "cycki, krew, wypadek, cycki, rosja" Nie poszedłem na łatwiznę
Zgłoś
h................h 2012-07-17, 9:50
Wyjątkowo dobra kompilacja, ogromne PIWO!

Ma ktoś może link do filmiku z palącym się ogródkiem z 3:58?
Zgłoś
Adolf Skurwolix 2012-07-17, 11:41
martwe kebaby sa lepsze niz uciekajace ;p
Zgłoś
Kubo 2012-07-17, 14:07
Jaki tytuł nutki ?
Zgłoś
RomanakaRudy 2012-07-17, 14:28
Bethel Church - You are good
The Script - Fall for anything
Zgłoś
p................n 2012-07-17, 17:29
2:58 "Spoko, spoko jestem azjatą".
Zgłoś
RumAndCola 2012-07-17, 19:16
brakuje mi tu rodaka burzącego mur oplem corsą
Zgłoś
mateo2558 2012-07-17, 19:17
jak dla mnie zajebiste!!! nie tylko wypadki samochodowe, mozna tu zobaczyc wszystko dotego elegancka muza, odemnie PIWO!
Zgłoś
miiw 2012-07-18, 8:10
Też mieliście odruch uniku, przy oderwaniu maski z samochodu obok?
Zgłoś
G................2 2012-07-19, 10:16
jakie te baby są popierdolone, pcha się z wózkiem co jakby nie spojrzeć wózek jest przedłużeniem ręki i to zajebistym i jakoś kuraw nie przyszło jej do głowy że jakiś ambitny kierowca może po prostu skosić jej dzieciaka? tymbardziej że kurwa pcha się między duże ciężarówki które ją skutecznie zasłaniają raz a dwa że nie ma pasów..... i jeszcze kurwa te klepnięcie... chciałbym wieżyć że zrobiła to na znak rozpoznawczy swojej głupoty
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem