18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
idymy 2012-08-11, 11:00
toż to król Julian jest!
Zgłoś
B................u 2012-08-11, 11:04
" I co ja robię tu u-u, co ty tutaj robisz..."

Niektórzy wyglądają podobnie, po pewnych specyfikach
Zgłoś
dzejosB 2012-08-11, 11:11
Kwintesencja niewinności.

Nie jestem tchórzem i nie jestem bohaterem. Jestem gdzieś po środku.
Zgłoś
R................r 2012-08-11, 11:26
krz2 napisał/a:

Co to za zwierzątko?

To małpiatka.
Zgłoś
fhMichaelo 2012-08-11, 13:15
Czy tylko ja myślałem na początku, że ta rączka była małego dziecka ?
Zgłoś
Massdeath 2012-08-11, 13:44 3
Polej go wodą to cię w nocy zapierdoli

W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-08-11, 14:05 1
kotson99 napisał/a:

@up prosze podaj link do strony gdzie kupie takiego zwierza stawiam skrzynie browara

Trzeba popytać . Ale nie znajdziesz strony oficjalnej gdzie można to kupić ale na allegrach ebayach tablicach i innych gównach można spotkać pojedyńcze okazy. Ale w wiekszości to są idioci którzy wystawiają to zagłodzone i chore zwierze bo nie potrafią go nakarmić czy się nim zająć . Znajomy go miał i żył mu przez 4.5 roku a potem go coś przejechało .

EDIT znalazłem jedno na ebayu 1000$

zdrożało troche gówno . Może dlatego że teraz jest podobno "nielegalne "

Rauser napisał/a:

To małpiatka.

chuj prawda. To lori .
Zgłoś
glodnymaciek 2012-08-11, 20:47
0:13
Jakie fajne ;D
Zgłoś
Domb3k 2012-08-11, 20:57
Jebani Amerykanie o mało nie wybyli wszystkich lori podczas wojny w Wietnamie swoimi napalmami. Jak po studiach będę dobrze zarabiał to kupie parkę dla mojej kobiety , się ucieszy

"Jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie"
Zgłoś
desiderata1985 2012-08-11, 21:06 1
nisanosa napisał/a:

Po 18 sekundzie można przestać oglądać.

nie mozna,mi sie nie udalo,co wiecej nie udalo mi sie poprzestac na jednym razie obejrzenia filmiku.zapytano mnie sie takze podczas trwania filmiku,co ogladam,bo twarz mam jak 9latka na widok misia.
wniosek:ogladnie lemurow odmladza.polecam wszystkim.
Zgłoś
piotrwiacek1 2012-08-11, 21:27
Co to za rasa psa?
Zgłoś
gryzly123 2012-08-11, 21:29
Sadystyczność tego filmu polega na tym, że zwierzę jest tak słodkie, że większość z was by go wpierdoliła w sosie własnym na miejscu
Zgłoś
tukanex 2012-08-11, 21:37
Zgłoś
lenon90 2012-08-11, 21:57
dlaczego zwierzątko nie umarło?
Zgłoś
chetek 2012-08-11, 22:24 2
Za RobertM z terrarium.com.pl: "Na szczęscie nie jest dostepny i mam nadzieję, że tak pozostanie. Tylko wtedy jest szansa, że jeszcze coś na wolności zostanie. Zamiar kupowania zwierzęcia pod wpływem filmiku w internecie nawet trudno skomentować, żeby kogoś nie obrazic ! Nawet bez znajomości nazwy ! To zwierzę nie nadaje sie do domu, cały dzień śpi, jest bardzo wrażliwe na stres (czesto umiera z tego powodu), a na dodatek wszystko znakuje moczem, śmierdzi całe mieszkanie. Do tego bardzo trudno mnoża się w niewoli, są ulubionym przedmiotem przemytu. W naturze także mnożą się powoli, jedno młode raz na rok lub rzadziej. Wszystkie lorisowate są w załączniku I CITES i aneksie A."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów