Hah Niestety nie potrafie skomentowac ambitniej tego filmiku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Hah Niestety nie potrafie skomentowac ambitniej tego filmiku.
" I co ja robię tu u-u, co ty tutaj robisz..."
Niektórzy wyglądają podobnie, po pewnych specyfikach
Niektórzy wyglądają podobnie, po pewnych specyfikach
Kwintesencja niewinności.
Trzeba popytać . Ale nie znajdziesz strony oficjalnej gdzie można to kupić ale na allegrach ebayach tablicach i innych gównach można spotkać pojedyńcze okazy. Ale w wiekszości to są idioci którzy wystawiają to zagłodzone i chore zwierze bo nie potrafią go nakarmić czy się nim zająć . Znajomy go miał i żył mu przez 4.5 roku a potem go coś przejechało .
EDIT znalazłem jedno na ebayu 1000$
zdrożało troche gówno . Może dlatego że teraz jest podobno "nielegalne "
Rauser napisał/a:
To małpiatka.
chuj prawda. To lori .
0:13
Jakie fajne ;D
Jakie fajne ;D
Jebani Amerykanie o mało nie wybyli wszystkich lori podczas wojny w Wietnamie swoimi napalmami. Jak po studiach będę dobrze zarabiał to kupie parkę dla mojej kobiety , się ucieszy
nie mozna,mi sie nie udalo,co wiecej nie udalo mi sie poprzestac na jednym razie obejrzenia filmiku.zapytano mnie sie takze podczas trwania filmiku,co ogladam,bo twarz mam jak 9latka na widok misia.
wniosek:ogladnie lemurow odmladza.polecam wszystkim.
Co to za rasa psa?
Sadystyczność tego filmu polega na tym, że zwierzę jest tak słodkie, że większość z was by go wpierdoliła w sosie własnym na miejscu
Za RobertM z terrarium.com.pl: "Na szczęscie nie jest dostepny i mam nadzieję, że tak pozostanie. Tylko wtedy jest szansa, że jeszcze coś na wolności zostanie. Zamiar kupowania zwierzęcia pod wpływem filmiku w internecie nawet trudno skomentować, żeby kogoś nie obrazic ! Nawet bez znajomości nazwy ! To zwierzę nie nadaje sie do domu, cały dzień śpi, jest bardzo wrażliwe na stres (czesto umiera z tego powodu), a na dodatek wszystko znakuje moczem, śmierdzi całe mieszkanie. Do tego bardzo trudno mnoża się w niewoli, są ulubionym przedmiotem przemytu. W naturze także mnożą się powoli, jedno młode raz na rok lub rzadziej. Wszystkie lorisowate są w załączniku I CITES i aneksie A."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów