📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i o takiego sadola nic nie robiłem :')
Kilka powinno być dłuższych, bo albo tylko mignęły, albo ucinały akcje; ale nie ma co wybrzydzać.
Kwintesencja tego portalu Dobry materiał plus świetna muza,chyba sobie strzepię
O takim sadolu marzyłem.
Chuj tam, że niektóre sceny są z filmów
Dawno nie było tutaj tak dobrej kompilacji w stylu "starego sadistica" PIWO leci !!!
większość to i tak słucha mansona, bo filmy to banał
piwko
piwko
Kuuurwa, tyle czasu mnie nie było na sadolu.. Pierwszą minutę krzywiłem się z niedowierzaniem, ale później zaczął pojawiać się coraz większy uśmiech. Nie przez przypadek tu trafiłem i nie przez przypadek tu wracam
ale już filmik z poduszką, garażem, Rogenem i Afronem to sobie mogli darować w tym zacnym materiale -.-
A wiecie, że to cover piosenki sprzed 40-stu lat? ale generalnie piwo bo fajne zgony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów