18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
notak 2021-09-03, 19:54
myślałem że Kamis to Polska firma, ale widzę że jakiś kornik ją wpierdolił
Zgłoś
Demoty 2021-09-03, 20:32
Przecież oni zatruli się muchomorami sromotnikowymi a nie czerwonymi... Jak coś robisz to rób dobrze jak zostałeś nauczony
Zgłoś
Figlarz_ 2021-09-03, 20:38
grigori985 napisał/a:

odjebaj się mem z neta nie ja tworzyłem ale chyba komuś bardziej chodziło o przekaz sytuacji jaka miała miejsce swoją drogą jak dla mnie to czysta selekcja naturalna mieli siedzieć na pizdach w ośrodku popatrz jaka szybka reakcja znając życie ty byś leżał na jakimś korytarzu i zdychał i jeszcze by ci wjebali ze zdechłeś na koronawirusa

Easy, ja nie piłem personalnie do ciebie, bo podejrzewałem, ze to nie twoja sprawka, a obrazek znalazłeś w necie. Musiałbym cię mieć za sporych rozmiarów pizde, by cię o to podejrzewać.

Zgłoś
Liton 2021-09-03, 21:17 1
grigori985 napisał/a:

jesteś na sadolu czy kółku różańcowym

Po prostu w ten konkretnej sytuacji im współczuję. Wiem, że to Sadistic i każdy próbuje udawać kozaka, ale jestem za stary by robić z siebie durnia.

Insaner napisał/a:

A mi jakoś nie szkoda. Jeśli te o(...) ydent deportować.

Mówię - dzieciaków mi szkoda, bo zginęły za głupotę rodziców. I tyle. Nic ponadto.
Zgłoś
K................w 2021-09-04, 9:08 1
No i wpuścili typków bez papierów do naszego pięknego kraju. Mam nadzieję, że prędzej czy później jeden z drugim odwdzięczy nam się pięknie w postaci eksplozji
Zgłoś
Szysia2008 2021-09-04, 9:47 2
Ciekawy_Zycia napisał/a:

Ty kurwa zjebie genetyczny pewnie wstawiajac to ledwo ci kłaki na jajkach wyrastają i życzę ci kutasie dzieci i wielu odwiedzin w szpitalu...

Wstań z krzesła i zobacz czy się nie zesrałeś. Po co wchodzisz na sadola? Dzieci są z innej gliny robione? Nie umierają? Nie mają wad ani wypadków? Jak chcesz popłakać nad losem gówniaków to się przenieś na jaką zrzutkę albo mamy mamom.
Zgłoś
grigori985 2021-09-04, 10:05 1
Liton napisał/a:

Po prostu w ten konkretnej sytuacji im współczuję. Wiem, że to Sadistic i każdy próbuje udawać kozaka, ale jestem za stary by robić z siebie durnia.
Mówię - dzieciaków mi szkoda, bo zginęły za głupotę rodziców. I tyle. Nic ponadto.

to po chuj tu siedzisz ??
Zgłoś
p................k 2021-09-04, 17:39
Na moje to służby specjalne celowo nakarmiły ich tymi grzybami żeby wywołać skandal i narobić szumu.
Zgłoś
Liton 2021-09-04, 18:53
grigori985 napisał/a:

to po chuj tu siedzisz ??

Bo cię kurwa kocham i pożądam. Nie ukrywajmy już dłużej naszej miłości przed światem.
Zgłoś
peju 2021-09-04, 23:47
Insaner napisał/a:

a mimo to były na tyle głupie aby uwaga: wyjść do lasu, nazbierać grzybów których najprawdopodobniej nie znają i... nakarmić nimi swoje dzieci.

tyle co się napodróżowałem na świecie po różnych kontynentach tak nigdy, ale to nigdy nie tykałem niczego czego nie znałem. żadnej muchy, pająka, kwiatka itp. Zawsze takie rzeczy wpierw konsultowało się z lokalnym przewodnikiem. Myślałem, że te czasy w których na sobie testowało się co nowego na danym regionie jest jadalne a co trujące, już dawno minęły. Ale jednak nie...
A poza tym coś mi tu pachnie chęcią pozbycia się gówniaków gdy już dostali się do UE.
Zgłoś
Krysteeek 2021-09-08, 0:29
Zawiodłem się. Tylko dwa komentarze NA SADOLU edukowanych ludzi, którzy kumają bazę i wiedzą, że ten grzybek nie jest śmiertelny, a zasuszony jest wart dużo...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem