Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
odjebaj się mem z neta nie ja tworzyłem ale chyba komuś bardziej chodziło o przekaz sytuacji jaka miała miejsce swoją drogą jak dla mnie to czysta selekcja naturalna mieli siedzieć na pizdach w ośrodku popatrz jaka szybka reakcja znając życie ty byś leżał na jakimś korytarzu i zdychał i jeszcze by ci wjebali ze zdechłeś na koronawirusa
Easy, ja nie piłem personalnie do ciebie, bo podejrzewałem, ze to nie twoja sprawka, a obrazek znalazłeś w necie. Musiałbym cię mieć za sporych rozmiarów pizde, by cię o to podejrzewać.
jesteś na sadolu czy kółku różańcowym
Po prostu w ten konkretnej sytuacji im współczuję. Wiem, że to Sadistic i każdy próbuje udawać kozaka, ale jestem za stary by robić z siebie durnia.
A mi jakoś nie szkoda. Jeśli te o(...) ydent deportować.
Mówię - dzieciaków mi szkoda, bo zginęły za głupotę rodziców. I tyle. Nic ponadto.
Ty kurwa zjebie genetyczny pewnie wstawiajac to ledwo ci kłaki na jajkach wyrastają i życzę ci kutasie dzieci i wielu odwiedzin w szpitalu...
Wstań z krzesła i zobacz czy się nie zesrałeś. Po co wchodzisz na sadola? Dzieci są z innej gliny robione? Nie umierają? Nie mają wad ani wypadków? Jak chcesz popłakać nad losem gówniaków to się przenieś na jaką zrzutkę albo mamy mamom.
Po prostu w ten konkretnej sytuacji im współczuję. Wiem, że to Sadistic i każdy próbuje udawać kozaka, ale jestem za stary by robić z siebie durnia.
Mówię - dzieciaków mi szkoda, bo zginęły za głupotę rodziców. I tyle. Nic ponadto.
to po chuj tu siedzisz ??
to po chuj tu siedzisz ??
Bo cię kurwa kocham i pożądam. Nie ukrywajmy już dłużej naszej miłości przed światem.
a mimo to były na tyle głupie aby uwaga: wyjść do lasu, nazbierać grzybów których najprawdopodobniej nie znają i... nakarmić nimi swoje dzieci.
tyle co się napodróżowałem na świecie po różnych kontynentach tak nigdy, ale to nigdy nie tykałem niczego czego nie znałem. żadnej muchy, pająka, kwiatka itp. Zawsze takie rzeczy wpierw konsultowało się z lokalnym przewodnikiem. Myślałem, że te czasy w których na sobie testowało się co nowego na danym regionie jest jadalne a co trujące, już dawno minęły. Ale jednak nie...
A poza tym coś mi tu pachnie chęcią pozbycia się gówniaków gdy już dostali się do UE.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów