18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Coś o stereotypach
Powell • 2013-01-24, 0:44
Dziś u mnie w pracy była pewna sytuacja, po której natychmiastowo przypomniały mi się wszystkie filmy z czarnymi w roli głównej. Chodzi mi o filmy typu:

-czarny leży, drugi go kopie
-czarny coś powiedział, zaraz awantura
-czarny leży, dwóch go kopie
-czarna baba drze ryja
-czarny leży, stu go kopie

Na co dzień staram się nie być rasistą w swym zachowaniu a poglądów na szczęście nikt nie zobaczy, jednak zastanawiam się czasami "Czemu ich tak nie lubię? Przecież nie wszyscy są tacy." Fakt nie wszyscy są tacy jak chciały by tego stereotypy, jednak te skądś się biorą. Sam jako słuchacz muzyki elektronicznej (tej mocniejszej) jestem wrzucany do jednego wora z ludźmi, którzy biorą piguły i zapierdalają z białymi rękawiczkami. Czasami mnie to irytuje ale bywam na eventach i sam dobrze wiem, że nie wszyscy są tam święci. Ale do rzeczy:

Pracuję na stoisku w centrum handlowym i codziennie widzę różnego rodzaju patologie - cwele z wymalowanymi oczami, złodzieje którzy nawet mi jako pracownikowi próbują wcisnąć nowiutkie laptopy za 2 stówki lub perfumy Armaniego za 5 dyszek, sklerotycy kręcący się z miną typu "co ja tu kurwa robię?", dzieci lansujące się w godzinach lekcyjnych itd. Wiele razy widziałem awantury, akcje jak ochroniarze przekopali jakiegoś typa co zajebał damską torebkę - ogólnie sytuacje wkurwiające człowieka oczekującego odrobiny świętego spokoju. Ale kurwa nikt nie wkurwił mnie tak jak dziś i nikt nie robił takiej dziczy. Cztery czarne kurwy idą pasażem i drą na siebie ryje w języku asfaltów tak, że słyszała je cała galeria handlowa (mogę się jedynie domyślać, że krzyczały coś w stylu "zaraz ci wyjebię szmato"). Klientka czekała pięć minut aby poszły dalej zanim mogła w spokoju powiedzieć co chce kupić... Jedyne cztery czarne na całe centrum i nie mogły się powstrzymać od potwierdzenia opinii o własnej rasie. Wniosek: małpę z dżungli wywieziesz ale dżungli z małpy już nie.

Wiem, że moje wywody chuj was obchodzą ale musiałem się z kimś tym podzielić
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tepad.no 2013-01-24, 10:54 1
dobry wywód - masz piwo
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-01-24, 10:59
I za to kocham ten portal , są tu ludzie którzy tolerują czarnych , ciapatych , pedałów itd ale ich nie akceptują .
Tak jak Wy ja też toleruję ich obecność i wkurza mnie jak się afiszują . Tak wiec piwko leci dla autora .

Sidian ty to tak z natury masz że musisz wszystko hejtować ? Powinieneś zaistnieć na jakimś portalu chrześcijańskim , tu tylko szargasz swoje nerwy , spinasz dupę . Jak zauważyłem to jesteś z tych mądrych najmądrzejszych co wszystko wie na wszystkim się zna .
Zgłoś
Lumen 2013-01-24, 11:03
Chłop ze wsi wyjedzie. Ale wieś z chłopa ni chuja.
Zgłoś
sidian 2013-01-24, 11:04 2
KlinikaAborcyjna napisał/a:

Sidian ty to tak z natury masz że musisz wszystko hejtować ? Powinieneś zaistnieć na jakimś portalu chrześcijańskim , tu tylko szargasz swoje nerwy , spinasz dupę . Jak zauważyłem to jesteś z tych mądrych najmądrzejszych co wszystko wie na wszystkim się zna .

Och bo faktycznie w temacie o poglądach mnóstwo debatujemy na temat tego, kto się na czym zna.

- Wolę czerwony kolor.
- Wolę czarny.
- Oj bo ty to się zawsze na wszystkim znasz.

Pierwszy raz używam tej emoty, ale w naprawdę zasłużyłeś:

Zgłoś
luxik1988 2013-01-24, 11:20 1
Czarni sami proszą się o to, żeby ich wyśmiewać i nazywać jebanymi małpami z buszu/dżungli.

Przez ostatnie dwa dni oglądałem mecze w pucharze narodów afryki. Angola - RPA oraz Wybrzeże Kości Słoniowej - Togo. Po każdym strzelonym golu czarnoskórzy gracze zapierdalają w kółeczko i tańczą jak małpy. Robią salta, backflipy i chuj wie co jeszcze. W środku zawodnik, który strzelił gola odpierdala małpie miny i skacze poruszając energicznie rękoma jak jakiś plemienny szaman.

Skoro udają małpy, to niech nie dziwią się, gdy przyjadą do europy, że ktoś obrzuca ich bananami.
Zgłoś
wwwpl 2013-01-24, 11:25 5
wydaje mi sie, ze nigdy nie bylem rasista.. dopoki nie zaczalem pracowac z czarnymi i ciapatymi za granica..

spedzilem kilkanascie miesiecy w pracy, w ktorej przewinely sie setki czarnuchow.. nie widzialem zeby ktokolwiek tam chcial pracowac, sa tak leniwi ze ja pierdole, a jak brygadzista (bialy) zwraca uwage na to, ze sie opierdalaja, to oskarzaja go o rasizm..

ciapaci sa jeszcze gorsi, bo protestuja powolujac sie na swoja religie, uzalezniaja czas pracy od postu, zmeczenia itd.. ale nikt nie probuje ich wyrzucac, bo wie czym to sie skonczy.. zreszta ciapatych nie ma za duzo.. wszyscy wola zyc z socjalu niz zarabiac na siebie..

mowa oczywiscie o Francji, w ktorej teraz sytuacja jest tak napieta, ze nie dlugo moze byc tam bardzo goraco
Zgłoś
bart1917 2013-01-24, 11:37 3
Emigranci nie są reprezentatywną grupą mieszkańców danego kraju.
Nie można oceniać całego społeczeństwa, nacji czy kolorze skóry po tym jak się zachowują jednostki leniwe na emigracji. Polaków opierdalających się na zachodzie też nie brakuje, a mimo to nie chce być z nimi utożsamiany.
Jeśli chodzi o tańczenie po zdobytym golu. wtf? O co Ci biega? Inna kultura po prostu, przynajmniej nie zjadają swego proroka po kawałku i nie wypijają jego krwi.
Zgłoś
Hannibal_PL 2013-01-24, 14:33
A mnie tylko jedno zainteresowało w tej historii:
Co to za centrum handlowe? Przydałby mi się nowy lapek za dwie stówki
Zgłoś
R................w 2013-01-24, 15:55
haheheheu dobre, jak opowiem o tym na zjeździe SA to wszyscy pękną
Zgłoś
dth 2013-01-25, 15:56
@mr_9mm
za 5 tysięcy lat ktoś odkryje nasz starożytny internet i stwierdzi, że w naszych czasach koty były inteligentnymi stworzeniami, które potrafiły mówić i pisać, a dodatkowo miały swoich niewolników.
Zgłoś
lupusborealis 2013-01-27, 0:08
bart1917 napisał/a:

Rasizm wynika z własnych kompleksów, niewiedzy i małego rozumku.

wspieranie europejskości (czytaj: gejów, europejskich socjalistów, imigrantów) jest za to przejawem dobrego taktu, najwyższej mądrości, no i najważniejsze politycznej poprawności a cała reszta to mohery i faszyści (dla debili: gimbazy, lemingów, oraz lewackiego ścierwa, to była ironia)
P.S. to 1917 w twoim chujowym loginie to z powodu rewolucji październikowej? szkoda że się wtedy nie urodziłeś i np nie wstąpiłeś do kpp a potem nie pojechałeś w latach 20-tych do moskwy... ruskie by ci logikę do mózgu pośmiertnie wlewali przez otwór w potylicy po kuli z naganta; wtedy lewarze byś zobaczył co to jest rewolucja i jakie ideały wspierasz
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem