📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo ta Pani mnie atakuje Za ten tekścik piwesio !
Jeeeeeej! Ja chcę gaz! Ten filmik powinien pobić rekord piw! Zasługuje na to!
In the FACE! In the FACE!
Ja: Bo to pojebane...
Opadła mi kurwa szczena. TEN FILM JEST PIĘKNY. Jest jak butelka wody obok łóżka bo ostrej popijawie. Jak pierdolniecie się spać wiedząc że jutro można pospać cały dzień. Jak laska opierdalająca ci kolbę. Jak no nie wiem kurwa zorza polarna. Ten film jest dowodem że Bóg istnieje i chce byśmy byli szczęśliwi. Ten film leczy z depresji. Coś kurwa piękne nie ma tyle piw na świecie ile należy się gościowi za obywatelską postawę. Aż się wzruszyłem.
Jakoś nie zwykło to w moich obyczajach ale nie mogę się powstrzymać od dodania komentarza.. Piękne kurwa piękne!
Top 3 w przeciągu tygodnia na sadisticu, ale czuję że będziesz jednak pierwszy
Aż się zalogowałem co robię rzadko by dać piwo
@solight
Od kiedy cyganie i inne ścier*a to osoby ?
Cytat:
Nie wiem o jakie prawo temu debilowi nagrywajacemu chodzilo ale nie mial zadnego prawa do publikacji wizerunku tej osoby.
Od kiedy cyganie i inne ścier*a to osoby ?
Jazda z tym syfem z Polski !
Devilyn napisał/a:
Żona nie daje? wychowawczyni na policji problemów narobiła bo twój syn całymi ziemniakami sra w przedszkolu? czy też po prostu najebało prądu w kitę ? cokolwiek Ci jest człowieku ... wyp..
Nie twój zajebany interes co mi jest. Z resztą i tak jesteś za tępy żeby to pojąć...
jestem dumny z mojego współobywatela ahhh, poezja ten filmik.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów