📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podaj dokładny adres, imie i nazwisko na privie, wysyłam Tobie dobrą flachę.
SO JES KURFA FRAJESZE. FPIERDOLIĆ CI?
że te brudne kurwy mają czelność używać mojego pięknego ojczystego języka tymi krzywymi ryjami...
że te brudne kurwy mają czelność używać mojego pięknego ojczystego języka tymi krzywymi ryjami...
Ostatni wolni indianie
powiem tak , nie ma prawa nagrywac osób prywatnych , gosc ma szczesscie ze ta brudaska go zaatakowała wiec mial podstawe by jej gaz wpierdolic wiec to go ratuje w razie policji
Pomocnica cygańskiej wiedźmy - wyszła z psem na spacer czy pies ja wyprowadził? WYJEBAĆ CI FRAJERZE? - tego tekstu uczyli ją 3 lata, ona nie była czasami stażystką w Planecie Małp?
Ilość zadanych pytań - dlaczego kameruje - ponad 20. Autor nie chciał zdradzić, wolał utrzymać sprawę w tajemnicy i bardzo dobrze - nie można wiedzieć wszystkiego.
Reasumując - takie akcje są potrzebne i filmy ukazujące jak cyganie, romowie (czy chuj ich tam wie) się zachowują. A przemoc i niechęć wobec nich jest chyba uzasadniona? Czy się kurwa mylę?
P.S. TA RUDA BABECZKA JEST NAPRAWDĘ CUDOWNA:)
Ruda babeczka w samochodzie - też jest the best, pomimo tego, że chciała wróżby. Ma ktoś jej nr? Piwko postawię
Pomocnica cygańskiej wiedźmy - wyszła z psem na spacer czy pies ja wyprowadził? WYJEBAĆ CI FRAJERZE? - tego tekstu uczyli ją 3 lata, ona nie była czasami stażystką w Planecie Małp?
Ilość zadanych pytań - dlaczego kameruje - ponad 20. Autor nie chciał zdradzić, wolał utrzymać sprawę w tajemnicy i bardzo dobrze - nie można wiedzieć wszystkiego.
Reasumując - takie akcje są potrzebne i filmy ukazujące jak cyganie, romowie (czy chuj ich tam wie) się zachowują. A przemoc i niechęć wobec nich jest chyba uzasadniona? Czy się kurwa mylę?
P.S. TA RUDA BABECZKA JEST NAPRAWDĘ CUDOWNA:)
wydaje mi się, że można nagrywać tłum publiczny czyli >1 osoby w kadrze
Filmik zajebisty a ten typ ma głos podobny do tego co strażników miejskich gnębi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów