📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po czymś takim piesio do zajebania, zaatakował raz zaatakuje drugi.
Gdzie ta świnia się pcha na salony? Won do chlewu!
uuu, sam podobnie przystawiam swoją twarz do mojego psa i czasem myślę sobie czy coś mu tam nie odjebie jak temu na filmie, mój na szczęście jeszcze mnie nie ugryzł, a jak ugryzie to pewnie odgryzie połowę mojej twarzy, bo jest skurwiel ogromny xd
Ma takie zęby i szczękę że kość udową od świni potrafi całą zjeść w 10 minut. Leonberger
Ma takie zęby i szczękę że kość udową od świni potrafi całą zjeść w 10 minut. Leonberger
"Taki los pieseła" - co to za jakaś pojebana moda na mówienie "pieseł", "śmiechłem"...? Kolejne zbiorowe upośledzenie?
Daj znać jakbyś chciał się go pozbyć. Mam fajny pomysł. Smalcu nigdy za dużo.
paragon0 napisał/a:
uuu, sam podobnie przystawiam swoją twarz do mojego psa i czasem myślę sobie czy coś mu tam nie odjebie jak temu na filmie, mój na szczęście jeszcze mnie nie ugryzł, a jak ugryzie to pewnie odgryzie połowę mojej twarzy, bo jest skurwiel ogromny xd
paragon0 napisał/a:
Czyli bambinista, albo kogoś się boisz 😁
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów