Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fachowcy śpio bo zmeczeni robotą ale jak wstano to sie wypowiedzo
Już wyjaśniam. To co tu widzimy to samochód, Lada 110 lub 112, a może i nawet 111 (chuj wie, nie widać tyłu). Pod otwartą maską widzimy benzynowy, atmosferyczny, górnozaworowy, silnik spalinowy, ze zdjętą osłoną rozrządu. Panowie kacapowie zastanawiają się co tam tak stuka. Nagle z przekładni McPersjego odrywa się piesek, który popycha krzywki wału korbowego i wpierdala się między kółko pasowe od serwa, pasek rozrządu wpada w cykl doładowania dynamicznego, ale na szczęście klapa gasząca nie doprowadza do rozbiegania się nagaru i silnik gaśnie.
Pewnie, że nie.
Zwłaszcza, że to pasek klinowy
Mistrzuniu... to co ten pasek napędza w głowicy???
Ktoś wytłumaczy mi sens istnienia tego materiału na Sadolu? Obecnie uważam, że ma to 0% związku z tym co na Sadolu być powinno, ale może czegoś nie zrozumiałem.
No i to jest elokwencja i klasa wypowiedzi godna użytkownika elitarnego klubu sadola! Piwko!
akurat w tym wypadku, pod koniec filmiku widać że on już nic nie napędzi, poza strachem przed fakturą za remont głowicy.Mistrzuniu... to co ten pasek napędza w głowicy???
japierdolę...rozŻąd
Mistrzuniu... to co ten pasek napędza w głowicy???
Oj tam, oj tam, czepiasz się
Ktoś wytłumaczy mi sens istnienia tego materiału na Sadolu? Obecnie uważam, że ma to 0% związku z tym co na Sadolu być powinno, ale może czegoś nie zrozumiałem.
Jak po drodze jebnie ci pasek rozrządu, a korba pójdzie bokiem to zrozumiesz
żebyś pamiętał że rozrząd trzeba wymieniać ... głupie pytania zadajesz
Już wyjaśniam. To co tu widzimy to samochód, Lada 110 lub 112, a może i nawet 111 (chuj wie, nie widać tyłu). Pod otwartą maską widzimy benzynowy, atmosferyczny, górnozaworowy, silnik spalinowy, ze zdjętą osłoną rozrządu. Panowie kacapowie zastanawiają się co tam tak stuka. Nagle z przekładni McPersjego odrywa się piesek, który popycha krzywki wału korbowego i wpierdala się między kółko pasowe od serwa, pasek rozrządu wpada w cykl doładowania dynamicznego, ale na szczęście klapa gasząca nie doprowadza do rozbiegania się nagaru i silnik gaśnie.
no to mówiłem, że popsuty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów