📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Laska to Amy Sangster a gość Robert Himler- autorzy książki "Far from It"
Nie wypożyczają tych GTR'ów, to ich własność (samochody na codzień), mają jeszcze lepsze zabawki.
Gość może i jest zesrany ale sam zapierdala w swoim 1250 konnym Lambo.
Nie wypożyczają tych GTR'ów, to ich własność (samochody na codzień), mają jeszcze lepsze zabawki.
Gość może i jest zesrany ale sam zapierdala w swoim 1250 konnym Lambo.
po prostej to i gimbus by dał rade, kierowce poznaje się po tym jak pokonuje zakręty, bo gaz do dechy to i tresowana małpa by potrafiła wdusić
chyba laska bez wyobrazni ....
"Laska z jajami, wielkie mi co. Tutaj to nic nowego. "
Co, boli Cie to, że laska jeździ lepiej od Ciebie : /
Co, boli Cie to, że laska jeździ lepiej od Ciebie : /
jezeli zmienia szybko biegi to i gala byla by przemila a wyglada w sam raz na szybki numerek
Kurwa skąd wy się wzięliście niedojeby. Filmiki z Robertem Himlerem są na necie od kilku lat, ale na gimbusowym sadolu to nowość. Dla waszej informacji to z nimi jest od groma filmików i głównie jeżdżą TTG (doczytajcie lol), a wszystkie samochody to ich własność. No ale możecie sobie jeszcze trochę pogadać od rzeczy.
Idzie sie zakochac
To koleś ma jaja że wsiadł do samochodu z oczojebną blondi za kierownicą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów