📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Twoi ojcowie wolą jak się mówi "gejowska" i "geje"
Zabolało, ja mam ojca i matkę, Ty masz dwóch ojców jak widzę i nie znasz czegoś takiego jak normalna rodzina. nie bierz tylko przykładu i ruchaj kobiety.
to że Twój drugi ojciec lubi jak się go nazywa Grażyna, nie zmienia tego, że mu coś wisi między nogami
Nee, mówię Ci to nie tak jak u Ciebie. Ja mam matkę kobietę, uwierz mi - tak wygląda normalna rodzina. Nie sugeruj się swoją, bo to nie tak jak być powinno. Przykro mi.
myślisz, że jak będziesz tak sobie w kółko powtarzał, to tak się stanie?
wolę połknąć haczyk, niż spermę chłopaka, jak Ty
@up no cóż łykasz jedno i drugie Widzę że jednak bierzesz przykład z góry i zamiast baby masz chłopa. Ja mam żonę, a ona nie ma spermy tak jak twój mężczyzna. Musisz to sobie uświadomić - nie powinieneś ciągnąć pały, Ty powinieneś jebać kobiety.
@jan.rzut sam pan jesteś debil, na taki tylko tekst pozwala twoje IQ
@jan.rzut sam pan jesteś debil, na taki tylko tekst pozwala twoje IQ
artiee napisał/a:
Pedały wykonują cover pedalskiej muzyki HAHAHA czekam pedały
ten tekst w całej okazałości wskazuje z kolei Twój poziom inteligencji
Zwykły trolling, połknąłeś i się ciśniesz jak owsik w pupie. Więcej wyobraźni biedo umysłowa
tak +/- 5 podobny do wieku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów