Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Covid
RobDeMay • 2024-10-28, 8:13
W 4 lata od rozpoczęcia jazdy z covidem, składanka covidowych idiotyzmów i debili

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaa1 2024-10-28, 21:09 3
Vindegrale napisał/a:

Czyli głównie tym, którzy mieli 10 współistniejących chorób i jedną nogą byli w grobie. Poza tym dane były specjalnie zawyżane. Przykład z mojego podwórka, w 2020 roku, w środku histerii podano, że np. w powiecie aleksandrowskim ginie kilkanaście osób na tydzień. Czyli w takim tempie powiat byłby zdziesiątkowany w ciągu roku. Gorzej niż dżuma. Tymczasem dane były prawdziwe, ale w ujęciu półrocznym, a nie tygodniowym. Do tego słynne wpisywanie "Covid" w przyczynie śmierci - nawet jak denat zmarł na raka, ale wykryto covid - no, kolejna ofiara wirusa.
Dalej mieliśmy też rozporządzenia, które nie miały jakiejkolwiek mocy sprawczej, ale ludzi ganiano po sądach, za to że maseczki nie noszą (oczywiście wszystkich potem uniewinniono, jedynie to zawracało dupę sędziom i obywatelom oraz trwoniło środki). Do tego logiczne absurdy - jesteś na swojej posesji, mieszkasz z rodziną, to nie musisz nic nosić. Wyjdziesz pół metra poza furtką, to nagle maseczka, odstęp 1.5 metra. Jakby wirus miał pozwolenie na działanie tylko w przestrzeni publicznej. No i nie dotyczył pisiorów czy polityków podczas miesięcznicy.
Jeszcze akcje ze szczepieniami. Miały chronić bezwzględnie, potem na 90%, później na 70%, następnie że trzeba przyjąć 2, 3, 4, 10 dawkę przypominającą, która już nie dawała jakichkolwiek pewności, jedynie taką, że jak będziesz umierał, to przynajmniej głowa cię nie będzie bolała. I żeby nie było, tu trzeba odróżnić ludzi, którzy negują szczepionki ogólnie oraz tych, którzy negują tą konkretną covidową (coś jak full service rasista oraz ten, który akurat nie lubi niggaz robiącym burdel w UE). Bo akurat szczepionka jako wynalazek, to spokojnie znalazłaby się w TOP 10 największych odkryć w historii ludzkości. Uratowała chyba miliardy istnień. Natomiast ta covidowa to bubel, ale też zajebisty interes.
No i na koniec - więcej ludzi zmarło z powodu lockdownów, chorób psychicznych i kłopotów finansowych z nim związanych. Ale o tym mało się pisze i pisało. Łatwiej zwalić wszystko na wirus i na Putina, jak swego czasu pisiory szukające wymówki nt. dwucyfrowej inflacji. Swoją drogą też ciekawa sprawa, zaczęła się wojna na Ukrainie i covid momentalnie zniknął. Dlatego przepraszam, ale ja mam dość tej całej pandemicznej szopki. Zaryzykuję i wezmę swoje 99.7% szansy w zamian za 2x niższe ceny w sklepach czy za prąd.

Huja widziałeś i huja wiesz,wiem bo sam ledwo z tego wyszedłem 1 dzień i już by było po mnie,na moim oddziale tylko 1 osoba na 48 była zaszczepiona ale miała parę innych chorób,także twoje herezje wpierdalaj gimbusom na przystanku
Zgłoś
crookla 2024-10-28, 21:11 5
mlotnakacapy napisał/a:

Jak tam dzis pelikanie lykles wszystkie bzdury z internetu czy nie zdazyles nadstawic dzioba?

Przecież to covidowcy jak paciorek powtarzają każdą rzecz usłyszaną w tv albo neta. Zarzucasz ludziom brak dowodów a sam niczego nie podałeś. Jedziesz imiona i nazwiska zmarłych kumpli zaraz przelecimy nekrologi
Zgłoś
W................w 2024-10-28, 21:17 4
Mój kolega dezynfekował dłonie nawet przed waleniem konia
Zgłoś
pierdyl 2024-10-28, 21:52 9
Wacław napisał/a:

Mój kolega dezynfekował dłonie nawet przed waleniem konia

szacun

[ Dodano 2024-10-28, 21:57 ]
44done44 napisał/a:

Pytanie dla tych co przeszli covid, macie problem z węchem?
Ja po covidzie niemal całkowicie straciłem węch i smak, smak powrócił gdzieś po roku ale węchu nie odzyskałem do dziś a minęły już 3 lata.

Ja z żoną brak węchu i smaku przez 2 tygodnie jednak wróciły. Współczuję. Przejebana sprawa.
Chujom którzy wyhodowali i wypuścili to gówno, wielki kutas w gardło, a wszystkim kowidianom i pelikanom telewizyjnym także
Zgłoś
Yakuza92 2024-10-28, 22:00 4
grubycwa napisał/a:

załóż foliową czapeczkę i powiedz to tym którzy już nie żyją.

mam nadzieje że przyjąłeś wszystkie dawki i juz piszesz testament, w którym i tak pewnie gówno masz do zapisania...
Zgłoś
dominik666 2024-10-28, 23:14
JanzDukli napisał/a:

A ja nie miałem srovida ani razu mimo tych chujowych testów i tego, że przez całą srandemię codziennie pracowałem wśród wielu ludzi.
Beczysz bo ci się kochankowie wykruszyli?
Założę się, że kłamiesz, albo ciebie okłamali.
Więc możesz mi possać w myślach i pierdolnąć łbem w kibel to może ci pomoże, bo na pewno nie zaszkodzi.
Tłumaczenie dla idiotów, ćwierć inteligentów, inceli i kretynów.
A później tacy głosują za zmianę albo na PiS albo na PO i zdziwieni, że jest co raz gorzej.
W chuju mam twoje cudowne szczepionki i jakoś nikt z moich bliskich nie zachorował ani nie umarł na srowid.
A ja nawet szmaty na twarzy nie nosiłem mimo szczekania takich psów ogrodnikajak ty

Ojej, nawrzucała mi jakaś ciota z internetu XD Wracaj szurska łajzo do pędzlowania petard wujka i jego kumpli , bo wrócą pijani i będą chcieli się zabawić jak zwykle A potem pogadacie o polityce w swoim frajerskim gronie.
Zgłoś
dwakilo 2024-10-28, 23:16 2
JanzDukli napisał/a:

W chuju mam twoje cudowne szczepionki i jakoś nikt z moich bliskich nie zachorował ani nie umarł na srowid.
A ja nawet szmaty na twarzy nie nosiłem mimo szczekania takich psów ogrodnikajak ty

Sam jesteś szmatą foliarzu bez szkoły. tfu
Zgłoś
obccy22 2024-10-28, 23:35 6
dwakilo napisał/a:

Sczepienia przeciwko chorobom zakaźnym wykonuje się nie tylko po to by chronić zaszczepionego ale również by zniwelować występowanie choroby. Aby osiągnąć ochronę populacyjną zaszczepione musi być 9 na 10 dzieci.
W dzisiejszej erze szurów i foliarzy spada liczba szczepień dzieci co powoduje powrót takich chorób jak krztusiec, odra, infekcje pneumokokowe. Niesie to ryzyko tzw. epidemii wyrównawczych: wzrostem zachorowań na choroby, które wcześniej były skutecznie kontrolowane dzięki szczepieniom.
Zatem nie. Tu nie chodzi tylko o twoje zdrowie ale o zdrowie populacji.

Kolego, komu Ty tu tłumaczysz... Użytkownicy tej strony to w znakomitej większości ludzie po zawodówkach bez matury... Oni w życiu w rękach podręcznika akademickiego nie mieli, nie mówię nawet z medycyny, ale z jakiejkolwiek innej dziedziny, a co dopiero wymagać od nich rozumienia, rozróżniania i pojmowania pewnych pojęć, badań naukowych, czy faktów... Tu spisek spiskiem spisek pogania. Liczy się tylko to co słyszeli od kumpla albo co przeczytali od swoich bożków w internecie... Ale zauważ, zawsze wszyscy są ekspertami od bhp, dumnie piszą, że ten czy tamten z filmiku nie uczyli się matematyki albo fizyki i np. dostali w łeb, albo skądś spadli, etc. Szkoda się produkować, zawsze będą mieli swoje racje.
Zgłoś
pierdyl 2024-10-28, 23:43 7
obccy22 napisał/a:

Kolego, komu Ty tu tłumaczysz... Użytkownicy tej strony to w znakomitej większości ludzie po zawodówkach bez matury... Oni w życiu w rękach podręcznika akademickiego nie mieli, nie mówię nawet z medycyny, ale z jakiejkolwiek innej dziedziny, a co dopiero wymagać od nich rozumienia, rozróżniania i pojmowania pewnych pojęć, badań naukowych, czy faktów... Tu spisek spiskiem spisek pogania. Liczy się tylko to co słyszeli od kumpla albo co przeczytali od swoich bożków w internecie... Ale zauważ, zawsze wszyscy są ekspertami od bhp, dumnie piszą, że ten czy tamten z filmiku nie uczyli się matematyki albo fizyki i np. dostali w łeb, albo skądś spadli, etc. Szkoda się produkować, zawsze będą mieli swoje racje.

Ci przed telewizorami za to i po maturze i doktoraty, stypendia naukowe. Skoro sam doktor ekonomii jako minister zdrowia coś powiedział w telewizorze to musi być to prawda.

Szur pozdrawia szczura, laboratoryjnego.
Zgłoś
Rasael 2024-10-28, 23:44 2
Ale tu pełno tej foliarskiej hołoty. Jak myślicie, czekają na nagrodę z putinowej pyty, czy oni naprawdę łykają te brednie. "Nie przypisuj złej woli temu co może być wyjaśnione ludzką głupotą" i takie tam, ale czy naprawdę można być aż tak odklejonym od rzeczywistości?
1. Międzynarodowe spiski obejmujące miliony osób, z których jakoś nikt się nie wygadał, osób które ukrywają prawdę, ale 5 minut "riserdżu" na kiblu wyjawia "prawdy ukryte".
2. Bliżej niezdefiniuwani "oni" którzy na tym zyskują, nikt nie ma pojęcia kto ani jak.
3. Brak jakichkolwiek dowodów, bo "oni" blokują "prawdę", ale mam rację, bo "zaufaj mi koleś".
Nic dziwnego że płaskoziemcy oburzają się kiedy się ich porównuje do anty-maseczkowo-igiełkowo-mózgów. To że to taka sama banda przygłupów (patrz pkt1-3) jakoś nikomu nie daje do myślenia. No chyba że trolle zwyczajnie cisną sobie bekę: "księżyc jest z sera, kłóćcie się ze mną, bo nikt mnie nie lubi i panicznie pragnę uwagi".

Zgłoś
grodi 2024-10-29, 1:25 1
dominik666 napisał/a:

Na covida zmarło dwóch moich kumpli przed 30 rokiem życia, zdrowi jak byki. Kilka osób z mojego otoczenia do teraz cierpi z powodu powikłań" Bo ty wiesz na co umarli czy to co powiedział lekarz? Bo to są dwie różne sprawy.

Zgłoś
mun66 2024-10-29, 1:56 1
największymi covidowymi debilami są ci, którzy to wyśmiewają.
Zgłoś
KamilSkarpa 2024-10-29, 10:09 1
mlotnakacapy napisał/a:

ale juz tam nie seplen pelikanie beda was kroic jak frajerów bo idiotów najłatwiej a szczegolnie takich ktorzy o swojej glupocie nie wiedza.
Jestes pelikanem do dzioba bierzesz co dzien i bedziesz walony na kazdym kroku i to z usmiechem. tak kończa barany
Pamietaj z usmiechem z uśmiechem w sam środek

Czytam te wypociny i nie wiem dlaczego mówisz mi co z Tobą robią... Myślisz że jak Ty miałeś w dzieciństwie zły dotyk to każdy tak ma? Otóż nie klaunie, póki co to Ty i Tobie podobni dali się za szprycować czymś co nigdy nie było i nadal nie jest przebadane. Więc zmień już pampersa i wytrzyj te łzy kaszojadzie
Zgłoś
Wojtek76 2024-10-29, 10:44 1
ruscy nieźle trolowali od początku pod tematem covida, wprowadzając ogólną dezinformację,
a wirus był groźny i trzeba być idiotą by tego nie widzieć, chyba że się siedzi tylko w piwnicy,
owszem, mniej niż się na początku wydawało i powinno się wprowadzać restrykcje tylko w szczególnych wypadkach,
niemniej zamykanie parków, lasów a szczególnie dla wielu szczepionki, to już głupota,
w Polsce, gdy się porównuje do innych krajów i tak nie było , aż tak restrykcyjnie jak malkontenci marudzą

i jedno, nie szczepiłem się choć chorowałem
Zgłoś
tatko 2024-10-29, 10:52
Ciekawie czy więcej ludzi zdechło przez covid, czy przez te głupie "środki zaradcze"?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem