📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
To jest atak epilepsji , byc moze przyspieszony dzialaniem gandy ale ewidentnie ten czlowiek jest chory i to nie jest wynikiem jarania.
Dostał padaki od słuchania tego jebanego niemca
@JanuszQ Metamfetamina
Toż to zwykła padaczka jest. Ale biorąc pod warsztat jeden z najchujowszych hitów internetu można uzyskać co najmniej dziwny efekt.
- Hans czy nie uwazasz ze te broszurki o gender sa niebezpieczne?
- Alez skad, patrz jak obiekt chetnie czyta. Unia bedzie zadowolona z wynikow testow.
- Ale spojrz, jego mozg chyba nie jest wstanie przyswoic tych informacji... zobacz jak sie zgina!
- Coz, faktycznie, pewnie jakis ideologiczny buntownik...
- Moze mu pomozemy?
- Ok... odsuncie stolik by nie zrobil sobie krzywdy.
- Alez skad, patrz jak obiekt chetnie czyta. Unia bedzie zadowolona z wynikow testow.
- Ale spojrz, jego mozg chyba nie jest wstanie przyswoic tych informacji... zobacz jak sie zgina!
- Coz, faktycznie, pewnie jakis ideologiczny buntownik...
- Moze mu pomozemy?
- Ok... odsuncie stolik by nie zrobil sobie krzywdy.
milosciprzyjazn napisał/a:
@JanuszQ Metamfetamina
I pcp,to jakiś eksperyment przeprowadzany na mózgu,tyle z opisu filmu.
Ten lepszy
Ja pierdolę, ale on ma szczurzy ryj
@Bila- pies trącał że lepszy- mój jest zmontowany pod wpływem alkoholu niemocnego ze sklepu nocnego, sprzed dosłownie kilku minut.
Tak czy owak- jeżeli to jest angel dust- to... Nie mam pytań. Sieczka z mózgu murowana.
Tak czy owak- jeżeli to jest angel dust- to... Nie mam pytań. Sieczka z mózgu murowana.
Wal_Kwasa napisał/a:
I zmień tagi cioto, bo jak się wsłuchasz to słychać coś o "epileptic shake" czyli wstrząs epileptyczny...
Wrzucił filmik i dodał od siebie, że narkotyki . Szkoda słów
Jeśli taki z ciebie spec od narkotyków to powinieneś wiedzieć że ciągłe zażywanie narkotyków może prowadzić do chorób min. padaczki
wielu ludzi którzy jadło amfetaminę w latach '90-95' którą robiono z katalizatorem zawierającym duże ilości związków fluoro-organicznych choruje na padaczkę i to najgorsze jej odmiany.
Nie licząc tego że bez niej są nadal zombie które żyje jak piesek albo kotek.. najeść się spać pochodzić potem padaczka znów leki na padaczkę i tak do przedwczesnej śmierci na garnuszku rodziców
Nie licząc tego że bez niej są nadal zombie które żyje jak piesek albo kotek.. najeść się spać pochodzić potem padaczka znów leki na padaczkę i tak do przedwczesnej śmierci na garnuszku rodziców
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów