18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
V................7 2011-12-10, 13:25 1
Nie wiem może coś zemną jest nie tak, ale co wy widzicie w gibającym sie gościu przez półtorej minuty?
Zgłoś
Takeda 2011-12-10, 15:49
@up up: Szacun, 100% racji.
A tak btw to w moim przypadku bez prochów się nie obejdzie ^ ^

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
Mom and Death 2011-12-10, 19:29
@PyskatySkurwiel bydło również nie potrafi zrozumieć iż człowiek może być upośledzony umysłowo dlatego tańczy jak debil.

Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2011-12-10, 22:43
PyskatySkurwiel napisał/a:

Kurwa dlaczego bydło nie może zrozumieć, że niektórzy ludzie jeśli maja ochotę potańczyć, to po prostu to robią (szczególnie przy muzyce)? To że wy potrzebujecie prochów, aby zrobić coś na co macie ochotę to wasz problem, ale nie generalizujcie waszych gównianych nawyków na całą ludzkość. Jeśli nie macie ochoty na takie rzeczy to po prostu tego nie róbcie, ale nie pierdolcie, że ci którzy to robią to ćpuny, durnie, pojeby...

jak człowiek się dobrze bawi to już kurwa jest naćpany . Reszta stoii jak słupy pierdoolone a ten sie dobrze bawi o to kurwa chodzi . Vodka dla naszego haraszo kulegi
Zgłoś
Jab7kO 2011-12-10, 23:45
ja tam takich podziwiam. Może jest psychicznie chory, a może ma po prostu wy***bane na to co ktoś myśli. Piwo!
Zgłoś
Chupacabra 2011-12-11, 13:01
Nagrodę "DREWNO ROKU 2011" przyznane temu oto Panu!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów