📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie wiem może coś zemną jest nie tak, ale co wy widzicie w gibającym sie gościu przez półtorej minuty?
@up up: Szacun, 100% racji.
A tak btw to w moim przypadku bez prochów się nie obejdzie ^ ^
A tak btw to w moim przypadku bez prochów się nie obejdzie ^ ^
PyskatySkurwiel napisał/a:
Kurwa dlaczego bydło nie może zrozumieć, że niektórzy ludzie jeśli maja ochotę potańczyć, to po prostu to robią (szczególnie przy muzyce)? To że wy potrzebujecie prochów, aby zrobić coś na co macie ochotę to wasz problem, ale nie generalizujcie waszych gównianych nawyków na całą ludzkość. Jeśli nie macie ochoty na takie rzeczy to po prostu tego nie róbcie, ale nie pierdolcie, że ci którzy to robią to ćpuny, durnie, pojeby...
jak człowiek się dobrze bawi to już kurwa jest naćpany . Reszta stoii jak słupy pierdoolone a ten sie dobrze bawi o to kurwa chodzi . Vodka dla naszego haraszo kulegi
ja tam takich podziwiam. Może jest psychicznie chory, a może ma po prostu wy***bane na to co ktoś myśli. Piwo!
Nagrodę "DREWNO ROKU 2011" przyznane temu oto Panu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów