Reflektor i telefon do wymiany.
Reflektor i telefon do wymiany.
Chyba jestem chorym sadolem.... bo wypadek każdej motopizdeczki, rozjeżdżającej szutrowe leśne drogi sprawia mi przyjemność...
Próbujesz być na siłę taki "sadolowy" i dowcipny, a jesteś zwykłą ciotowatą gimbą
W życiu już nie wsiadłem na motor, ale kurna ochotę mam. Szczególnie na crossa.
Oooo jedna motopizdeczka sama się ujawniała
Prawdę ci napisał, myślisz że jak napiszesz coś złego o "motopizdeczkach" to dostaniesz piwa na sadolu, bo jest tu pewna grupa takich niedojebów którym to imponuje.
I bardzo dobrze pacanowi. Po to są te bramki, żeby nie zapieprzał po lesie,
Jesteś pewien, że akurat te właśnie po to były?
Lokaj mu bramę zamkną czy co ? Bo po czyimś lub państwowym lesie tak nie można...
"Zgodnie z art. 29 Ustawy o lasach ruch pojazdem silnikowym, zaprzęgowym i motorowerem w lesie dozwolony jest jedynie drogami publicznymi, natomiast drogami leśnymi jest dozwolony tylko wtedy, gdy są one oznakowane drogowskazami dopuszczającymi ruch po tych drogach."
Rozumiem że to jest jego prywatny las że tak popierdala motorkiem ?
Rozumiem że przez ulicę przechodzisz tylko w wyznaczonych do tego miejscach?
Lokaj mu bramę zamkną czy co ? Bo po czyimś lub państwowym lesie tak nie można...
"Zgodnie z art. 29 Ustawy o lasach ruch pojazdem silnikowym, zaprzęgowym i motorowerem w lesie dozwolony jest jedynie drogami publicznymi, natomiast drogami leśnymi jest dozwolony tylko wtedy, gdy są one oznakowane drogowskazami dopuszczającymi ruch po tych drogach."
To Ci może rozpierdolić psychikę ale nie w każdym kraju obowiązuje polskie prawo
Po chuj cytujesz polskie prawo jak sytułacji miała miejsce za granicą?
Po chuj cytujesz polskie prawo jak sytułacji miała miejsce za granicą?
dailymail.co.uk/news/article-1366431/Scramble-police-Boys-Blue-dirt-bi...
W wielkiej brytanii te podobne przepisy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów