Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
albo fan modelarstwa. Pytanie do autora: Pasja czy realizacja marzenia z dzieciństwa?Piękne ale zrozumie to tylko samochodziarz
Wiesz czego jeszcze nie było? Ciebie. Na lekcji o interpunkcji.
Kurwa, dwa krótkie zdania, pięć błędów interpunkcyjnych.
Ale temacik niczego sobie, piwko się należy.
co się przypierdalasz, wyluzuj gościu
Ile czasu Ci to zajęło ?
co się przypierdalasz, wyluzuj gościu
Ile czasu Ci to zajęło ?
Zawsze się przypierdalam, jeżeli ktoś nie szanuje ojczystego języka.
Zajęło to zaledwie chwilę.
Dobra rada - zdania zaczynamy wielką literą, kończymy pytajnikiem, kropką, wykrzyknikiem etc.
Dobra rada - zdania zaczynamy wielką literą, kończymy pytajnikiem, kropką, wykrzyknikiem etc.
"Nie szanuje", haha, to żeś dopierdolił.
I kto tu nie szanuje języka ojczystego? Mógłbyś napisać "itd", "itp" a nie wpierdalasz jakieś gówno z chuj wie skąd.
Pan Profesor dostaję pałkę.
I kto tu nie szanuje języka ojczystego? Mógłbyś napisać "itd", "itp" a nie wpierdalasz jakieś gówno z chuj wie skąd.
Pan Profesor dostaję pałkę.
Et cetera, z łacińskiego - i tak dalej.
Pragnę przypomnieć, że zanim na naszych ziemiach w słowie pisanym posługiwano się językiem polskim, pisano po łacińsku.
Pałkę, to ojciec ci pewnie pcha do ryja co wieczór.
Ha wiem że nie było
A niby skąd?
(mam nadzieję, że nie pojawi się żaden Capitan Obvious tłumacząc, że to praca tego użyszkodnika...)
A niby skąd?
(mam nadzieję, że nie pojawi się żaden Capitan Obvious tłumacząc, że to praca tego użyszkodnika...)
Żal Ci dupę ściska ? Hah śmieszny jesteś , nawet humor mi poprawiłeś
Et cetera, z łacińskiego - i tak dalej.
Pragnę przypomnieć, że zanim na naszych ziemiach w słowie pisanym posługiwano się językiem polskim, pisano po łacińsku.
Pałkę, to ojciec ci pewnie pcha do ryja co wieczór.
Weź kurwa skończ..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów