Najpierw zgrywa cwaniaka, a później...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Sorry wyrokowcy mi nie imponują. I weź się za robotę to może też będziesz mieszkał na strzeżonym osiedlu na które nie wpuszczają takich patologusów ja ty a może twoi dobrze zarabiający kumple wezmą cie do roboty. A piwo piję w ogródku za domem jak by co.
Stary materiał, koleś faktycznie kozaczył do policjanta, ale ten nie był od niego lepszy moim skromnym zdaniem, materiał wyświetlała gwiazda śmierci z propagandowymi komentarzami narratora.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów