📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
skandal napisał/a:
Aż dziwne że Polscy policjanci ćwiczą strzelanie.
Patrząc na ilość problemów i tłumaczenia się za każde użycie broni to się zastanawiam po co im strzelnica.
Kto ci powiedział, że ćwiczą strzelanie?
Dżizas_kurde napisał/a:
ślepaki nie powodują odrzutu....
Skoro nie powodują odrzutu, to jak broń się przeładowuje?
RoBoTRoN napisał/a:
Skoro nie powodują odrzutu, to jak broń się przeładowuje?
Wciska się klawisz "R"
Bylo tam "haraszo" czy za duzo wyjaralem
Dżizas_kurde napisał/a:
ślepaki nie powodują odrzutu....
Sami specjaliści widzę, oczywiście że powodują, sugeruję się najpierw zapoznać z podstawowymi zasadami fizyki oraz z budową broni i współdziałaniem czesci i dopiero potem pierdolić głupoty. Otóż w większości broni krótkich, przeładowanie następuje poprzez swobodny odrzut zamka. Po zbiciu spłonki gazy powstały na wskutek spalania prochu, napierają na dno łuski, a ta na czółko zamka. Ponieważ zamek nie rygluje się większości pistoletów, następuje jego cofnięcie się. Jak widać to czy to ślepak czy nie, nie ma znaczenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów