Będzie miała trochę przerwy od siłowni.
Będzie miała trochę przerwy od siłowni.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedyny pedal to twoj stary, że cie w kiblu nie spłukał. Jak chcesz cwelu mi to powiedzieć prosto w twarz to zapraszam. Jebane pizdy takie jak ty wciągałem nosem. Kurwa za takie coś takie dzieciaki powinny dostawać prosto po tym glupi ryju pisz na priv pedale czekam. Kiedyś pisałem takie cioty jak ty podają adresy swoich nauczycieli z wf-u, a czlowiek tłucze sie pod jebany lublin.
Czyli na prawdę pedał xD
Nie kolego, ja się nie spotykam z obcymi panami z internetu - może cię to kręci, ale nie każdego.
nie pierdol farmazonie. To jest szlora, nikt poważny by takiego atencyjnego gówna za żone nie wziął. Tak samo żadna nie chciała by być z parchem co go wszędzie pełno. Młody jesteś, dorośniesz zrozumiesz że życie jest bardziej skomplikowane niż pedał/nie pedał.
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverSkoro dla Was ta slicznota jest szlaufem, to nie wiem za jakie panny Wy się łapiecie. Ja tu widzę śliczna, zmotywowana kobietę, której wydarzył się wypadek. Pedały
Aż musiałem się zalogować żeby Ci odpowiedzieć. Dup z silowni jest mnóstwo, inna sprawa, że teraz na silownie nie można pójść juz normalnie ubranym, trzeba mieć leginsy w dupie wpięte, że bardziej się nie da, stanik, bo inaczej nie jesteś pro. Poza tym wymalowana jak na komunię. Je**ny świat. Na każdym kroku zawodzi mnie po całości
Skoro dla Was ta slicznota jest szlaufem, to nie wiem za jakie panny Wy się łapiecie. Ja tu widzę śliczna, zmotywowana kobietę, której wydarzył się wypadek. Pedały
Nie wiem skąd ty durniu bierzesz definicje, ale jasno widać, że dla ciebie polska język to trudna język... STULEJA to ty, z definicji jasno wynika - stuleja, biały rycerzyk i zwykły SIMP, zaplute i zaspermione prześcieradło, za które, gdyby królewna rozkazała, robiłbyś tłuku bez kręgosłupa z wielkim uśmiechem na twarzy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów