📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobrze rozegrane. Usatysfakcjonowali spierdoloną opinię publiczną jednym gównianym ulepkiem tłusto-czarno-kalekim, pewnie jeszcze niebinarno-żydowskim i po chwili można było powrócić do podziwiania porządnego towaru.
Chuj z tą czarną ale te nie czarne przecież też są brzydkie...
ja nie wiem o co się prujecie, w sumie fajnie, że nie alienują ludzi niepełnosprawnych, oni w końcu też noszą te ciuchy a i od kiedy kurwa sadole oglądają pokazy mody? Typowe cebulactwo i prostactwo, siedzicie tylko i wiecznie narzekacie na wszystko.
Nie ma zle, spodziewałem się dzieci przebrane za dragquenny z wibratorami w ręce, które jeszcze nie zdecydowały czy chcą być chłopczykiem czy dziewczynką. Ciekawe kiedy to progresywne i nowoczesne myślenie(haaaaa tfuuuuuuuuuuuu) zacznie przejmować nasze państwo jak powoli przejmuje inne europejskie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów