Naprawdę są duże
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Naprawdę są duże
nie wiem czy to jakies przeklejone czy gosciu jakis plynny plciowo ale zawsze mnie irytuje gdy jakis tranzystor ma lepsze cycki od moich!!! to takie niesprawiedliwe, ale pocieszam sie faktem ze maja tez wieksze parówy od waszych.
uprzedzając pytania
Nie, nie chcę zobaczyć prawdziwego drągala i nie pokażę cycków
uprzedzając pytania
i tak samo wyglądają, na lali i zboku,
sztuczne cycki to spierdolenie niezależne od płci
Biancaaaa napisał/a:
nie wiem czy to jakies przeklejone czy gosciu jakis plynny plciowo ale zawsze mnie irytuje gdy jakis tranzystor ma lepsze cycki od moich!!! to takie niesprawiedliwe, ale pocieszam sie faktem ze maja tez wieksze parówy od waszych.
uprzedzając pytania
Jeśli uważasz,że ten Pan ma lepsze cycki od Ciebie to zapewniam Cię ,że nikt tutaj nie chce ich oglądać
Gość jest piękny na prawdę..... przyprawił sobie cycki żeby wyglądać jak kosmita czy żeby kurwa nie wiem co..... Wyjebać 20.000 tysi na implany by wyglądać jak jebany alien a nie mogą opanować cybernetycznych wszczepów w co sam bym się bawił.....
supercharger napisał/a:
Jeśli uważasz,że ten Pan ma lepsze cycki od Ciebie to zapewniam Cię ,że nikt tutaj nie chce ich oglądać
oj tam oj tam . Nie znasz sie. Gdyby sadole, nie chcieli oglądać rzeczy odrażających ,to ten portal by nie istniał.
Zwykłych, szeregowych obywateli zachodnich krajów próbuje się wpierdalać w poczucie winy, pokazując umierające z głodu dzieci w Afryce a równocześnie, chuj jeden z drugim robi sobie cycki, zmienia płeć albo przeszczepia chuja na czoło. Co gorsza, robi to często za publiczne pieniądze, bo ma prawo do życia zgodnie ze swoją "tożsamością płciową". Cywilizacja upada.
Zwykłych, szeregowych obywateli zachodnich krajów próbuje się wpierdalać w poczucie winy, pokazując umierające z głodu dzieci w Afryce a równocześnie, chuj jeden z drugim robi sobie cycki, zmienia płeć albo przeszczepia chuja na czoło. Co gorsza, robi to często za publiczne pieniądze, bo ma prawo do życia zgodnie ze swoją "tożsamością płciową". Cywilizacja upada.
Co innego oglądać obrzydliwe rzeczy w internecie a co innego jakby koleżanka z portalu pokazała brzydkie piersi.
To prawie jakby koleżanka z klasy pokazała mi ,że ma fifonża w majtkach...nie idzie alej żyć
Jason Nash to mocny zawodnik, lubię jego humor, ale takich rzeczy to nikt nie lubi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów