A co do gościa z filmu... kurwa ja jestem tolerancyjny, ale chwalić się kalectwem????
Wiele odpowiedzi na takie i inne pytania znajdziesz w mojej książce. Od 1 września przyjmuję przedzamówienia :
Ja bym wziął kilka sztuk. Dobrze się w kominku nimi rozpala?
tyle nerwow i haja bo zobaczyli cycki grubasa haha niezle macie najebane pod deklami czy to wazne czy jestes na forum 10 lat czy 10 dni ? jak jestes hejterowska pizda to zawsze nia bedziesz pewno was mama nie przytulala za bajtla ino kablem od zelazka przywiazywala do kaloryfera kto sie kurwa urodzil skowronkiem nie zdechnie ! jebac hejterow
aligator dobrze prawi polać mu
serio straciłeś 10 lat na taki denny portal 10 lat?jakie przykre życie życie musisz mieć.zrób se fotkę-obstawiam że jesteś bardzo gruby albo bardzo brzydki albo rudy.
podejrzewam też że jesteś gejem-i do tego ze stuleją jak czarny pan.nie potrafisz ściągnąć napleta nawet na milimetr.
bo ja podwyższam swoje ego z hala na halmana by robić z siebie wyższego ciula jestem tu deklu tak samo długo jak ty a historii mojego bana i tak byś nie zrozumiał.
.
gratuluję samozaorania się, bana to chyba faktycznie dostałeś za bycie idiotą... Życzę dalszego, nieustającego bólu dupy.
I cisza...
PS. Kolega o link prosi do całości.
Panowie! Dajcie sobie wszyscy do buzi i w końcu nastanie pokój i spokój!
I cisza...
OK, ja też chcę do buzi!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów