📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Węgierki ... To one takie cycki mają ? Ale najważniejsze,że NATURalne ))))).
szopka_naprzeciw napisał/a:
to kobiety siedzące na sadistic.pl mają cycki?
Obawiam się że mogą mieć jeszcze coś w bonusie.
nie wiem czy ktoś z was miał okazję ale ja trochę czasu spędziłem na Węgrzech...i nie dziwie się że nie widać na tym filmiku twarzy laski. one są ochydne. mają tylko często ładne oczy - bo czarne.
Cytat:
to kobiety siedzące na sadistic.pl mają cycki?
mają bo są grube
Cytat:
tylko często ładne oczy - bo czarne
nie ma czegos takiego jak czarne oczy.za dużo nasłuchałeś się ivana czy tam delfina...
no chyba, że nonstop naćpane chodzą...
Zróbmy handel wymienny...Wy chcecie cycki a kobiety penisów. I wszyscy będą szczęśliwi.
zachwyt jakby pierwszy raz piersi zobaczyli... :/
Jeb...uciekam z JM bo tam dno i metr mułu, ale widzę że więcej userów z JM na sadistica wpada....
Znajdzcie sobie dupe bedziecie mieli cycki na wyciagniecie reki!
Znajdzcie sobie dupe bedziecie mieli cycki na wyciagniecie reki!
kool83 napisał/a:
mają bo są grube
nie ma czegos takiego jak czarne oczy.za dużo nasłuchałeś się ivana czy tam delfina...
no chyba, że nonstop naćpane chodzą...
to jedź i sprawdź. Geny cygańskie robią swoje. nawet jeśli to nie czerń w czystej postaci to gwarantuje że takich tu nie uswiadczysz. Maiłem opcje, że na laskę 20 minut się gapiłem w autobusie, aż zagadała do mnie o co mi chodzi. a ja tylko podziwiałem jej oczy. widzę ze znasz teksty piosenek z lata 2007 doskonale <lol2>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów