18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
adqua 2014-12-09, 0:41 3
o Ty skurwysynu ja tu juz z zamiarem wyciagniecia parówki ze spodni a tu nagle ktos drze morde jakby mu wyciskano pryszcza z plecow
Zgłoś
Relight 2014-12-09, 0:42 8
Ciekawe co pomyślałaby mama, gdyby weszła do pokoju, a ja za knagę się trzymam, i mam film zastopowany w momencie wybiegnięcia tego g*wna :/ Autor nie pomyślał o tym?

"Szklanką benzyny popijam papierosa, nosem wciągam ebolę"
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2014-12-09, 0:44 1
Następny idiota który myśli, że cycki to ciasto do ugniatania.
Zgłoś
mecenaz 2014-12-09, 0:53
Brawo jebany debilu , za to powinieneś perma dostać , wyobraź sobie że ktoś kto ma chore serce i to ogląda na głośnikach lub na głośnych słuchawkach i dostaje zapaści albo gorzej , puknij sie łeb cepie !
Zgłoś
KoMo_TDi 2014-12-09, 0:54
Trzeba wstać bardzo wcześnie, żeby zrobić mnie w chuja. Chuju.

I'll fuck you by the way.
Zgłoś
JPablo 2014-12-09, 0:55
;-; jasny chuj szczęście że miałem na słuchawkach lapka ;-; stara by wlazła i darła ryja czemu Ja ryja dre
Zgłoś
Kivas 2014-12-09, 0:57
Piwo za pierwsze 15 sekund filmu- cycki + Nightcall w tle. A późniejsze darcie pizdy... chuj, też w sumie zabawne
Zgłoś
P(r)OLAND 2014-12-09, 1:04
KURWA! tyle postów, a brakuje "IT`S A TRAP".
sadKWEJKdistic poszedł spać?

Jedzenie pobudza myślenie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów