Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Modrzew88 2014-04-16, 17:50
Widziałem ten film ze cztery lata temu. Ktoś dostał internet na urodziny?
Zgłoś
k................1 2014-04-16, 18:00
zawsze mnie zastanawia, kiedy widzę takową kupę dlaczego to ścierwo sie po prostu nie umyje?
Zgłoś
ArkaSzatana 2014-04-16, 18:05 1
A jak by wymordować te romskie ścierwo? Razem z pedałami i kurwami z wiejskiej?
Zgłoś
Rax 2014-04-16, 18:10 11
Musze wam sie przyznac - tez podobnie dalem sie wyruchac

pracujac za jednym z barów mialem sytuacje ze weszly dwie cyganiery - jedna mala starsza powykrecana jak ten brzydki koles co sprzedal 300 przez co przegrali a druga wieksza, przy kosci, z ryjem karpia jakby dalo sie rozpoznac trisomie 21 chromosomu, od razu bez pierdolenia podbily do baru a ta powykrecania po szybkim rzuceniu okiem na lodowke z karteczka "towar podaje sprzedawca" (stojaca przy barze kolo lady, tak ze klient z sali mog sie obsluzyc nie wchodzac za bar), natychmiast rzucila sie do lodoweczki i wyjela sobie energola.

przy barze siedzial manager i wcinal obiad. oboje ze zwdziwieniem obserwowalismy jak dalej rozwinie sie sytuacja. kiedy karp wpatrywal sie we mnie tym hipnotyzujacym spojrzeniem, stara zaczela cos pierdolic w tym swoim... jaki to kurwa jezyk? karp sie dolaczyl i juz zamieszanie. stara zucila stowke. wydalem jej 50, 20, 10, 10, 3...
stara zaczela dzrec morde, wymachiwac tymi dwiema 10, jakbym jej wciskal jakis kit, zebralem caly hajs z powrotem, zamieszanie w chuj, ale caly czas obserwuje te skurwiale lapska jednej i drugiej, wrecz nie odrywam od nich oczu, w zamieszaniu one powiedzialy ze chca do rachunku jeszcze dwa male piwka no i znowu wydaje reszte, a ona znowu to samo, pierdolone malpy w swoim pierdolonym cyrku, jeszcze odstawily szopke pokazujac mi monety i pytaly sie czy to jest tyle a to tyle jakby nie wiedzialy...
wziely po dwa lyki odstawily i sie zawinely tak szybko jak sie zjawily...

jak tylko wyszly z prog, wzrok na managera i tekst - "wyruchaly mnie na hajs"... cisza... "mowie ci stary, wyruchaly mnie na hajs"... licze - brakuje stowy

to bylo perfekcyjne... ale chuj w to, monitoring ujawnij kulisy wszystkich magicznych sztuczek.
5 min po ich wyjsciu dzwonie na psy

tlumacze typowi ze wyszly 5 min temu, zeby puscil patrol (do chuja to 80tys miesto i ok 14 naprawde nic sie nie dzieje takiego zeby nie mogl wyslac, bo i tak jezdza 24 na dobe patrole) ja podam rysopis, no kurwa cyganiery raczej rzucaja sie w oczy, na bank ida teraz glownym deptakiem przez cale stare miasto i zachodza tu i tam odpierdalajac ten sam numer (pol godziny i kilka stow do przodu - i sie jedzie dalej... taki nowoczesny tabor)...

koles nie dal sie przekonac - kazal przyjsc na komisariat zlozyc zeznania...

i tak zostalem wyruchany podwojnie...

w sumie potrojnie bo mimo ze manager siedzial obok, byl swiadkiem i najlpeiej rozumial sytucaje - i tak potracil mi stowe z wyplaty
Zgłoś
dnr 2014-04-16, 18:39
@up
Cytat:

w sumie potrojnie bo mimo ze manager siedzial obok, byl swiadkiem i najlpeiej rozumial sytucaje - i tak potracil mi stowe z wyplaty

I słusznie, jak cyganie odpierdalają cyrki z wydawaniem reszty to mówisz że nie masz jak wydać i ci mogą naskoczyć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem